VooDoo Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 O kurde... bycie fanem to jedno ale to już obsesja, nie mniej jednak są pewne nie doróbki, ale jak na robotę w "garażu" to wyszło naprawdę pięknie. Gratulacje. Swoją drogą skąd znam tego gościa z dredami szramą na policzku i ślepego na jedno oko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Heh...szkoda że nie ma czegoś takiego w Polsce, z chęcią bym zagrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 świetna sprawa! Fajnie by było zrobić coś takiego tylko u mnie mało fanów stalkera w mieście. Chociaż , może teraz w liceum ktoś się znajdzie. Ewentualnie ktoś komu uda sie zaszczepić stalkerostwo :-D [ Dodano: Sro 22 Lip, 2009 ] Przez przypadek znalazłem takie cudo : http://www.taiwangun.com/shop,show,1557 Chyba w końcu wystawie na allegro moje wysłuzone AWP na rzecz SVD :-D Jak myslicie , warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
50Cent Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ja się tam nie bawię w ASG, ale kupiłem elektryczny Desert Eagle za dwie stówki, tylko żeby postrzelać sobie do butelek z kolegami :-) Giwera wygląda prawie jak prawdziwa i ma super zasięg jak za tą cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenstein Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Mam wiatrówkę elektryczną Desert Eagle Compact firmy Umarex . Tania bo kupiona za 160 zł, ale to najlepszy pistolet w tej cenie. Ma dobry zasięg, moc też ogółem niezła ( niszczy butelki, puszki ). Wiatrówki są dobre, tylko gaz szybko się kończy ( jedna butla starczyła na 65 strzałów ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Też mam zamiar kupić ten pistolet, ale kasy u mnie na razie brak. Szkoda tylko, że nie ma systemu blow-back, choć przy tworzywie ABS pistolet mógłby się szybciej popsuć. Klamka wygląda solidnie. W podobnej cenie jest też Crosman C11, ale nie jest repliką żadnego z pistoletów. tylko gaz szybko się kończy ( jedna butla starczyła na 65 strzałów ). Na szczęście kapsułki z CO2 nie są takie drogie. Gorzej byłoby w przypadku karabinów strzelających ogniem ciągłym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Szkoda tylko, że nie ma systemu blow-back, choć przy tworzywie ABS pistolet mógłby się szybciej popsuć. Mylisz sie. W przypadku replik z blow backiem znacznie lepsze sa konstrukcje z tworzywa. Zjadaja mniej gazu, daja lepszego kopa i przy zacince nie rozwala ci pistoletu, a przynajmniej jest znacznie mniejsze prawdopodobienstwo [swoja droga ciezko jest o zacinke przy poprawnym korzystaniu]. Zepsuc moga sie czesci, ktore sa pod zamkiem, nie zas sam zamek [chyba, ze prowadnice sa bardzo wyrobione to pistolet bedzie sam sie rozkladal przy strzelaniu ale zeby doprowadzic pistolet do takiego stanu potrzeba sporo czasu]. Ps. Wiatrowka to nie replika do asg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midgard Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Panowie, ferie się skonczyły, ale czy mieliście okazję się postrzelac przez ten czas? Ja na przykład wczoraj miałem strzelankę na Mokrym Ługu w Rembertowie w Warszawie. Załączam zdjęcie Sniper Teamu do ktorego należę. http://img12.imageshack.us/img12/9746/gallery94753815500x500.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Mam zimowego lenia. Nie jezdze od jesieni. Puki co kompletuje szpej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLOOD_STALKER Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Mam pytanie.Czy do Normalnego ASG(MP5 A5) który ma szynę montażową można zamątować lunetę od wiatrówki? Z tego co czytałem są takie miary i od ASG i od wiatrówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Na co ci luneta do mp5? Jesli juz to kolimator, wszystko co powieksza mija sie z celem w przypadku tej repliki. Szyne masz prawdopodobnie 22mm a do wiatrowki jest 11mm. Kupujesz: szyne pod wiatrowke, przejsciowke albo optyke na 22mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Wiem że trochę późno piszę nie wiem czy ktoś to mówił jak tak sorry :D ale BiałaMysz dała niebezpieczny link sklepy ASG http://www.airsoftxtreme.pl bo było paru ludzi którzy zamawiali coś z tej strony to okazywało się że paczka nie dochodziła albo było coś innego to wiedz nie polecam tego sklepu.(ale to tylko moja kwest ja) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Witam ja mam takie pytanie a mianowicie: Chciałbym też sobie polatać z ASG tylko nie wiem ile może mnie kosztować skompletowanie sprzętu chodzi mi o mundur(najlepiej taki jak ma nasze wojsko)gogle,kamizelkę, ogólnie o całe ubranie i ile może kosztować jakaś broń najlepiej jakby był to jakiś karabin na wyposażeniu USA i broń przyboczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Nie widzę żebym się wpisywał ;) Moja pierwsza replika AEG Glock c18 Cyma - ABS beretta M-92 WE Green Gass - ALL Metal Mój ostatni nabytek, Cyma AK-74 CM.048 - Metal, Drewno Te dwa z pośród mojej kolekcji najbardziej mi się podobają ;D Na dzień dzisiejszy została mi tylko kabura po berecie, Nie mam czasu na ASG/AGS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade6996 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Identyczną Barette ma mój kuzyn tylko że nie full metal ale z dodatkiem ABS'u. Ja natomiast mam H&K USP firmy Umarex na CO2 ze stali BB. Magazynek 22 kulki z 40 metrów rozwala butelke szklaną.(oczywiście metalowymi kulkami. Jestem z niego zadowolony kupiłem w sklepie w centrum miasta. Naprawdę super można powiedzieć że jest to pistolet do ASG jak i do strzelania jak z wiatrówki.(oczywiście za zamianą kulek z metalowych na plastik :)), Teraz zbieram na G36c lub G36K, tak myślę nad M4A1 jeszcze w sumie jestem nie zdecydowany ;] Za pistolet zapłaciłem 380 zł jestem z niego bardzo zadowolony. Jak już kupuje replikę to droższą ale i żywotniejszą. Nie lubię chińskich badziewek ; P Kolega z góry się chwali nożami heh gdybym miał aparat też bym mógł się pochwalić ale niestety nie mam : ( Z noży których mam to jest Glock (Stal węglowa dobry do survivalu, jak to powiedział kiedyś kumpel jak nóż przekroi pomidor to nadaje się do wszystkiego : )) i Nóż Myśliwski firmy columbia (nożyk kupiony jako zapasowy ale ostrzejszy niż brzytwa, Stal nie rdzewna fajnie się nim kroi ale do podważania i innych czynności stosuje glocka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svorn Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ja się bawię w asg od pół roku ale jest o tyle fajnie że grupa do której należę jest bardzo nie liczna i poza samymi je***nkami kładzi dość spory nacisk na taktykę i surwiwal. Obecnie biegam z FN-SCAR metal od BOYI'a Kolimator ACOG latarka taktyczna i takie tam duperele ale mam zamiar wymienić na FAMASA. Natomiast na dalszą przyszłość mam zamiar kupić długolufowego L86A2 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jest tu ktoś z Lubuskiego a konkretniej okolic Zielonej Góry który uprawia ASG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi