Agrael Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Tytuł oryginalny: Оставаясь на Луне Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 Data premiery: 01.01.2021 r. Autor: Рыж OPIS: Spoiler Dodatek do modyfikacji We Are Not Alone, której akcja rozgrywa się na... Księżycu. Rok 1988 - porucznik Nikołaj Zwiagincew wraz ze swoim oddziałem przygotowuje się do szturmu w celu odbicia zakładników z rąk czeczeńskich terrorystów w podmoskiewskim Instytucie Naukowo-Badawczym. Pech chciał, że wkrótce po tych wydarzeniach ląduje daleko poza orbitą Ziemi. Szybko zdaje sobie sprawę z tego, że czeka go walka ze znacznie bardziej niebezpiecznym przeciwnikiem. Lista zmian: niewielkie przeróbki w scenariuszu i dialogach, nowa postać, nowa broń, nieco zmieniony HUD, nowe miejsce rozpoczęcia gry po przybyciu na Księżyc, przywrócono artefakty oraz mutanty. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Pobrane, a następnie rozpakowane archiwum należy umieścić w głównym katalogu gry. Uwaga! Podczas uruchomienia gry pojawi się zapis "START". Z tego zapisu należy rozpcząć grę. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Yandex - [KLIK] Źródło: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Dziwne? Najpierw dałem/kliknąłem na - fonetycznie - nowa igra, potem na master i gra. Odpalanie z zapisu: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi