patryk38832 Posted February 5, 2021 Report Share Posted February 5, 2021 Zadanie od dziadka na brakujący kryształ. Kryształ znajduje się na mokradłach pokrytych mgłą, ale w momencie jego wzięcia mam wylot. Ponowne wczytywanie sava nie pomaga, branie zadania od początku też nie. Druga irytujący problem mam z zabijaniem mutantów, pseudogiganta rozwalam jednym strzałem z pistoletu, wyjątkiem jest tylko połamaniec. w którego 3 lub 4 strzały ze strzelby potrzeba by go powalić. Moda pobrałem dwa tygodnie temu z pierwszej strony, nic nie zmieniając. Grając kilka lat temu w tego moda nie było tych problemów. Mod śmiga pięknie i ładnie, żadnych problemów z wyjątkiem tych dwóch powyższych, jak na razie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted February 5, 2021 Report Share Posted February 5, 2021 @patryk38832 może jakiś log? A strzelanie w Fotografie było właśnie takie głupie, że praktycznie wszystko padało na strzała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk38832 Posted February 5, 2021 Author Report Share Posted February 5, 2021 FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CResourceManager::_GetBlender [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\ResourceManager.cpp [error]Line : 49 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Shader 'models\pauti' not found in library. stack trace: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted February 5, 2021 Report Share Posted February 5, 2021 @patryk38832 brakuje ci shadera dla modelu. Próbowałeś zmienić rodzaj oświetlenia? Jeśli to nie pomoże, to spróbuj przeinstalować moda (oczywiście wpierw zrób sobie kopię zapisów gry). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts