patryk38832 Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Zadanie od dziadka na brakujący kryształ. Kryształ znajduje się na mokradłach pokrytych mgłą, ale w momencie jego wzięcia mam wylot. Ponowne wczytywanie sava nie pomaga, branie zadania od początku też nie. Druga irytujący problem mam z zabijaniem mutantów, pseudogiganta rozwalam jednym strzałem z pistoletu, wyjątkiem jest tylko połamaniec. w którego 3 lub 4 strzały ze strzelby potrzeba by go powalić. Moda pobrałem dwa tygodnie temu z pierwszej strony, nic nie zmieniając. Grając kilka lat temu w tego moda nie było tych problemów. Mod śmiga pięknie i ładnie, żadnych problemów z wyjątkiem tych dwóch powyższych, jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 @patryk38832 może jakiś log? A strzelanie w Fotografie było właśnie takie głupie, że praktycznie wszystko padało na strzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk38832 Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CResourceManager::_GetBlender [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\ResourceManager.cpp [error]Line : 49 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Shader 'models\pauti' not found in library. stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 @patryk38832 brakuje ci shadera dla modelu. Próbowałeś zmienić rodzaj oświetlenia? Jeśli to nie pomoże, to spróbuj przeinstalować moda (oczywiście wpierw zrób sobie kopię zapisów gry). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi