Gość Diegtiariow Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Nazwa: Reach mod + Slenderman Twórca: wind Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 Data premiery: 09.08.2014r. Autor spolszczenia: OPIS: Spoiler Horror od pierwszej osoby. Fabuła gry oparta jest na postaci sieciowego folkloru zwanego "Тонкий человек". Cel gry — zebrać 8 notatek na każdej mapie (jest ich 2), nie dając się złapać tajemniczej istocie. W odróżnieniu od wersji 0.0.1 mapy rozszerzyły się. System śmierci zmienił się. Porada: Kiedy znajdujesz się bardzo blisko notatki, odtwarzany jest dźwięk papieru. Wszystkie znajdują się albo w pobliżu albo w samym obiekcie (domy, przyczepy, i inne). Na ulicy (w lesie) notatek nie ma. Wszystkie notatki leżą na podłodze. Na drugiej lokacji, przejście znajduje się za wami. Problemy i wyloty: - Problem ze schodami na mapie NOC 5. GG nie może wleźć na nie. - Leczenie: Wespnij się na maksymalną wysokość i przesuń kamerę na lewą stronę ściany i wchodź dalej. - Wylatuje przy przejściu na inną mapę. - Leczenie: Załaduj ponownie zapis. - Problem z drzwiami. Czasami się nie otwierają. - Leczenie: Popróbujcie otworzyć jeszcze raz (najważniejsze to nie zbliżaj się za mocno do drzwi). - W jednej z cut-scen (NOC 5), NPC nie pojawiają się. - Leczenie: Kiedy pojawia się cut-scena. Naciskajcie do przodu (W). Rekwizyty: - Yandex pieniądze: 410012375445968 - QIWI: +79524576349 PS: W jednym modzie zainstalowano 2 modyfikacje. W Slendera można grać, po tym, jak przeszliście mod Reach. W archiwum jest fix dla szerokoformatowych monitorów + władca zony (w nim można spawnować tylko najważniejsze rzeczy). SCREENY: Spoiler WIDEO: Spoiler LINK DO POBRANIA: Spoiler MOD: Yandex: [KLIK] ŹRÓDŁO: ap-pro.ru old.ap-pro.ru prostalker.ru playground.ru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 W to tez grałem, nawet prezentowałem obrazki z mojej gry, może być. Akcja dziwna ale da się grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 O kurcze ale koncepcji gry z Slendermanem w Stalkerze to się nie spodziewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi