warek19 Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Witam panowie mam problem mam zadanie znaleźć księcia na Radarze byłem w miejscu zaznaczonym na mapce łaziłem po całym terenie i nic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Warek19 - najpierw masz odszukać broń Grafa koło strąconego szturmowika (Mi 24) na Magazynach Wojskowych, potem na Radar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek19 Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Godzinę temu, vidkunsen napisał: Warek19 - najpierw masz odszukać broń Grafa koło strąconego szturmowika (Mi 24) na Magazynach Wojskowych, potem na Radar. Broń mam dlatego bym na radar nie biegał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek19 Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Nikt nic nie doradzi/podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 @warek19 Zastanawiam się co Ci doradzić, ale nie mam w pamięci tego moda. Znalazłem taki filmik: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek19 Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 8 minut temu, Agrael napisał: @warek19 Zastanawiam się co Ci doradzić, ale nie mam w pamięci tego moda. Znalazłem taki filmik: Ukryj zawartość Dzięki to jest to ciekawi mnie jedne czemu w Polskim poradniku on jest w innym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 @warek19 Może to wynikać z różnicy w wersjach (są Tajne Ścieżki, TŚ Update Final i wiele pochodnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek19 Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 11 minut temu, MaklerR napisał: @warek19 Może to wynikać z różnicy w wersjach (są Tajne Ścieżki, TŚ Update Final i wiele pochodnych) Mam final z autumn aurora 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi