Leito Posted April 3, 2021 Report Share Posted April 3, 2021 Serwus, Pobrałem i zainstalowałem pierwszy raz moda ogołnie do stalkera i wypadło na Dead Air + Hybrid Remake. Uruchomiłem grę jako administrator jak podano na modb, gra się odpaliła w małym okienku więc chciałem ustawić na swoją rozdzielczość. Dałem zastosuj i bum. Tyle z grania... Mam tylko pasek z gry, jest dźwięk i widzę swój pulpit..... A tak się cieszyłem że sobie pogram w 1wszego moda z jakim się napotkałem.... proszę o pomoc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted April 3, 2021 Report Share Posted April 3, 2021 @Leito a masz na dysku lub miałeś w ogóle zainstalowany Zew Prypeci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leito Posted April 3, 2021 Author Report Share Posted April 3, 2021 Tak, problem rozwiązany. Szukałem sam i znalazłem Może komuś się przyda jeżeli będzie miał ten problem co ja. Wchodzimy w Folder gdzie zainstalowaliśmy Dead Air i wypakowaliśmy Hybrid >> appdata i plik user.ltx otwieramy za pomocą notatnika lub jakiegokolwiek edytora tekstu. Wciskamy ctrl + f dla uruchomienia opcji szukaj i wpisujemy: fullscreen U mnie było ustawione na off więc zmieniamy na on i powinno to wyglądać tak: rs_fullscreen on Zapisujemy i działa Temat do zamknięcia. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts