tom3kb Posted April 15, 2021 Report Share Posted April 15, 2021 Tytuł Oryginalny: The Armed Zone 3.0 (TAZ 3.0) Platforma: mod S.T.A.L.K.E.R Anomaly Data Premiery: 09.04.2021r. Autor: mp5lng Autor Spolszczenia: Opis: Spoiler Nowa wersja paczki uzbrojenia The Armed Zone 3.0. Mod wypuszczony w wersji beta ponieważ autor kończy z modowaniem. Mod zarówno dla Anomaly w wersji 1.5.0 R15 jak i dla finalnej wersji 1.5.1 (w archiwum łatka dla tej wersji). W modzie mogą występować różne błędy ale nie powinny być bardzo uciążliwe. Dla prawidłowego wyświetlania broni, celowania używamy fov 0.75 i hud_fov 0.73. Niektóre opisy nie są zbyt dokładne, nie ufajcie im. Sami sprawdzajcie czy dany dodatek, np: celownik można założyć na daną broń czy nie. Screeny: Spoiler Instalacja: Spoiler Wypakować wszystkie potrzebne pliki TAZ do folderu z modem Anomaly. Linki: Spoiler The Armed Zone 3.0 beta Linki: Moddb: [KLIK] Mega: [KLIK] klucz deszyfrujący: TW60NBmBPs4Q_SPp4cHYdy_-n_SiYA-YAEavllWgQRA Źródło: Moddb i Ap Pro 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolij Posted April 15, 2021 Report Share Posted April 15, 2021 Gram i polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted April 15, 2021 Author Report Share Posted April 15, 2021 Jak ktoś chce zobaczyć jak wyglądają modele, animacje i dźwięki to poniżej całkiem długa prezentacja wielu modeli z TAZ 3.0. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Diegtiariow Posted April 18, 2021 Report Share Posted April 18, 2021 Przegląd broni od jaunger: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suseł Posted May 21, 2021 Report Share Posted May 21, 2021 Pobrałem, pograłem i naprawdę fajny mod. Przydało by się go dokończyć bo są pewne błędy. Jakby ktoś chciał zobaczyć gameplay z kilkoma addonami 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave23 Posted May 27, 2021 Report Share Posted May 27, 2021 Kurza stopa. Gram z tym addonem jednak nie mam większości broni. Jakieś pomysły dlaczego? Mam addona plus wszystkie fixy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suseł Posted May 28, 2021 Report Share Posted May 28, 2021 A TAZ wrzuciłeś do Anomaly 1.5.0 czy 1.5.1? Do 1.5.1 jest fix do tej wersji, jest razem w folderze z TAZem Do 1.5.0 wrzucasz tylko TAZa i tyle. U mnie jest taki problem że te dodatki na zmianę wyglądu HUD nie działają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave23 Posted May 28, 2021 Report Share Posted May 28, 2021 (edited) Mam Anomaly 1.5.1. sciągane z moddb. Edited May 28, 2021 by dave23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suseł Posted May 28, 2021 Report Share Posted May 28, 2021 Grasz z jakimiś innymi addonami ? Mam tą samą wersje co ty, wrzucalem gamedata do folderu z Anomaly i potem fixa. Moda odpalałem na DX9 z zaznaczonym Delete shader cache. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave23 Posted May 28, 2021 Report Share Posted May 28, 2021 Dorzucałem te hotfixy i alphapatche kt\ore by\ly na stronie. Plus fix dla celowników na DX11. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suseł Posted May 28, 2021 Report Share Posted May 28, 2021 To ja nie wiem, ja o żadnych fixach nie słyszałem ani nie widziałem, wrzucalem jedynie fix który był w folderze z TAZem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave23 Posted May 28, 2021 Report Share Posted May 28, 2021 Zrobiłem jak pisałeś i działa tak jak na załączanych wyżej filmikach. Broni nic nie przybyło czyli wychodzi na to że tyle ich jest w modzie. Napaliłem się jak szczerbaty na suchary po w TAZie do misery było ich dużo więcej i myślałem że tu będzie to samo. A tu klops. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suseł Posted May 28, 2021 Report Share Posted May 28, 2021 Jak odpalasz Launcher Anomaly to jest tam opcja ,,Debug mode'' jak se to włączysz to w grze kliknij F7 to będziesz miał menu do spawnowania broni i rzeczy, to wtedy zobaczysz czy coś przybyło bo według mnie jednak dużo broni zostało dorzuconych. Jak TAZ nie podoba się to możesz sobie zobaczyć Provak weapon overhaul, tam dużo broni jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted May 29, 2021 Author Report Share Posted May 29, 2021 @dave23 na poniższym filmiku masz pokazane pukawki z TAZ 3.0. w opisie filmu lista broni. Ja wiem czy jest jej "mało"? A może nie wszystkie pukawki są od razu dostępne u wszystkich handlarzy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koks1334 Posted December 10, 2021 Report Share Posted December 10, 2021 Cześć jestem nowy na forum i chciałbym się dowiedzieć czemu mod na wersji 1.5.1 nie działa robie wszystko tak jak trzeba wypakowuje pliki moda w folderze z grą i nie działa, może mi ktoś powiedzieć czemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted December 10, 2021 Author Report Share Posted December 10, 2021 @Koks1334 a wrzuciłeś tylko TAZa czy jeszcze fix, bo tam dla Anomaly 1.5.1 był fiks jeszcze w archiwum z modem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koks1334 Posted December 10, 2021 Report Share Posted December 10, 2021 wypakowalem tam całego moda być może coś źle robie plik moda mam pobrany z mega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted December 10, 2021 Author Report Share Posted December 10, 2021 @Koks1334 to zobacz sobie w opis moda na moddb albo zerknij Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolij Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 Spróbuj zmienić na Dx9 jeżeli pamiętam to jest problem z shaderami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suseł Posted July 8, 2022 Report Share Posted July 8, 2022 Już spory czas temu pojawiły się ważne patche do The Armed Zone 3.0. Naprawiają różne błędy i zalecane jest je zainstalować. https://www.moddb.com/mods/misery-the-armed-zone/downloads/taz-3-0-beta-patch-2-10-mk1 https://www.moddb.com/mods/misery-the-armed-zone/downloads/taz-3-0-alpha-patch-2-10-mk1-hotfix-1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts