Charciarz Posted April 15, 2021 Report Share Posted April 15, 2021 Panowie. Jak w tytule, czy da sie w call of chernobyl 1.4.22 jakos w plikach zaingerowac, zeby aura i ataki reka kontrolera powodowaly rozmycie i bujanie ekranu a nie tylko niebieskie zabarwienie? Tworze sobie znow po latach idealnego stalkera niemalze w starym stylu i to jedna z rzeczy ktora musze przywrocic. Ja wiem, ze sa mody na coc lepsze i z bajerami ale jakos mi nie podchodza zatracily swoj klimat w pogoni za coraz lepszym wygladem i contentem. A dla mnie coc w wersji 1.4.22 byl niemalze ideal. Jesli zly dzial to prosze o przeniesienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted April 16, 2021 Report Share Posted April 16, 2021 @Charciarz Znajdź sobie jakiś mod dla CCz ze skutkami oddziaływania kontrolera jakie chcesz mieć i masz gotowca. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts