Los Bobos Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 To wszystko zależy od tego czy S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat będzie kontynuacją SOC czy prequelem(chyba dobrze napisałem). Wydarzenia mogą też dziać się przed CS i to by było chyba najlepiej.... Ta dzika i nie znana Zona, tylko 3,4 frakcję dopiero co rozwijające się. Żadne artefakty ani mutanty nie znane jeszcze nikomu... Można tylko marzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Nie wiem czy to by było aż takie fajne, a jak już mówiłem stopień trudności był by kosmiczny więc trafił by do mniejszej ilości odbiorców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 A dlaczego kosmiczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Przecież już było o tym pisane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Żadne artefakty ani mutanty nie znane jeszcze nikomu Raczej nic nowego nie zaskoczy nas w tym kierunku, bo wszystkie obecne mutanty już znamy. Swoją drogą, czy nie będzie monotonne po raz trzeci zwiedzać te same miejsca? Chyba że znowu wykombinują przeniesienie baz w inne miejsca, albo takowych nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ja tam mogę chodzić i 10lat po Zonie. Również interesuję się Czarnobylem, fizyką atomową, i rzeczami powiązanymi z tym. Ogólnie - mnie stalker z powodu łażenia po Zonie nie nudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 No właśnie ja też wolę chodzić po Zonie, zbierać artefakty i zabijać mutanty, a nie walczyć z innymi Stalkerami. Raczej nic nowego nie zaskoczy nas w tym kierunku, bo wszystkie obecne mutanty już znamy. Mogli by zrobić nowe mutanty, które by wyginęły w trakcie jakiejś Wielkiej emisji, a na ich miejsce powstały nowe(te co teraz są w CS i SOC). Swoją drogą, czy nie będzie monotonne po raz trzeci zwiedzać te same miejsca? Chyba że znowu wykombinują przeniesienie baz w inne miejsca, albo takowych nie będzie Ale przecież baz jako takich by nie było tylko obozy w starych wsiach. Coś na pewno by wymyślili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Mogli by zrobić nowe mutanty, które by wyginęły w trakcie jakiejś Wielkiej emisji, a na ich miejsce powstały nowe(te co teraz są w CS i SOC). Musieli by o tym mówić w S-CS a nie mówią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Równie dobrze w nowej lokacji mogą się pojawić nowe mutanty nie występujące gdzie indziej i to by było ich wytłumaczenie skąd się wzięły. Po prostu występują na danym terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Albo równie dobrze mogą się od tak sobie pojawić. Wiem, że nie trzyma się to ciągu przyczynowo-skutkowego, ale cóż, nie my tworzymy tę grę. Twórcom też niczego nie zabronimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 No ale jakiś pewien teoretyczny układ powinien zostać zachowany, żeby się nie okazało np, że lokacje w podobnym czasie zajmują różne Frakcje jakaś chronologia powinna zostać zachowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Wiesz można sobie tak gdybać, bo narazie nie wiemy czy kiedy a nawet gdzie będzie się odbywać gra. Równie dobrze nie musi być w Prypeci ale np.: w Czerwonym Lesie czy innej lokacji ba nawet w Moskwie jako naukowiec, który chce się czegoś dowiedzieć o wybuchu. Możliwości są pierdyliardy albo i więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Napewno akcja bedzie na starych mapach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 A skąd to wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Jesli to ma byc dodatek do SOC, to napewno nie robili nowych. Mogli dodac jedna gora 2, ale reszta jest na pewno ta sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Oj, chyba będzie ciut inaczej. S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - wywiad z Olegiem Jaworskim - zapraszam do lektury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Uh... Wszystko fajnie, i jeszcze fajniej, szkoda tylko, że nie będzie wojen frakcji. Ale zobaczymy jak będzie naprawdę, SoC i CS też wychwalali, troszkę do tych marzeń brakowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 szkoda tylko, że nie będzie wojen frakcji Nie bedzie bledow ze zdobywaniem posterunkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Trochę dziwne myślenie. Nie będzie to CS wydany pod nową nazwą, tylko nowa gra. Poza tym, wszystko da się naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Za duzo optymizmu. :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 wszystko da się naprawić Nie wszystko niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Poza tym, wszystko da się naprawić. Twórcy tak skopali AI, że nie wiedzą jak naprawić kod, dlatego wzięli się za udoskonalanie trybu multiplayer, zamiast naprawiać poważne niedoróbki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Nie sądzę, aby przy stanie defaultowym był sens wypuszczania tylu poprawek - żeby naprawić te wszystkie niedoróbki, to trzeba by dodatek jakiś wydać... Ale dobrze, że choć próbują coś zmienić. Ciekawe, czy z Zewem też tak będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ciekawe, czy z Zewem też tak będzie... Mam poważne obawy. Coś mi świta, że może to być akcja odcinania kuponów, podobna do zagrywki: Gothic ZM, a to byłoby zwykłym naciąganiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Może się tak zdarzyć przez sam tytuł kupa ludzi kupi to wydawnictwo i żeby się nie okazało, że wypowiedzi były mocno na wyrost i nic się nie pokrywa. Ale myślę, że jeżeli by tak zrobili po średnim CS to już zupełnie by stracili fanów i to odrobić byłoby bardzo trudno. Pewnie zdają sobie z tego sprawę tylko czy się postarają ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi