Wulv Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Elvis chodziło chyba o to, że trzeba było wyeliminować neutralnych stalkryów, aby wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 bandyci strzelajacy przez drzwi hangaru w lokacji wysypisko Na to masz prostą radę walnij w stronę drzwi 2 granaty najlepiej żeby wpadły do środka dołem i masz po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 O tak, żeby można było zobaczyć początki zony. Być np. w pierwszej drużynie która wkracza do zony, to by było coś:P Żadnych kostiumów przeznaczonych do chodzenia po zonie, trzeba by uważać na każdym kroku. Niewielu stalkerów, przetrwało, oj nie wielu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Na to masz prostą radę walnij w stronę drzwi 2 granaty najlepiej żeby wpadły do środka dołem i masz po kłopocie. No tak ale ciebie taki bug by nie wkurzał jak tu strzelasz do bandytów wszystko fajnie, a tu wrota hali do ciebie strzelają?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 A niby skąd wiem o patencie z granatami?? Miałem kilka razy tą sytuację i powiem ci, że ta nie jest najgorsza. Jak atakowałem Wolność to mi się drzwi ciągle zamykały, nie szło ich do końca wybić. To zrobiłem ich sposobem. Wbiegłem do środka jak drzwi się zamykały i załatwiłem sprawę na małym dystansie. Lekko zabójcze ale skuteczne rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 A niby skąd wiem o patencie z granatami?? Miałem kilka razy tą sytuację i powiem ci, że ta nie jest najgorsza. Jak atakowałem Wolność to mi się drzwi ciągle zamykały, nie szło ich do końca wybić. To zrobiłem ich sposobem. Wbiegłem do środka jak drzwi się zamykały i załatwiłem sprawę na małym dystansie. Lekko zabójcze ale skuteczne rozwiązanie. No tak zgadza sie kazde rozwiazanie jest dobre o ile jest skuteczne, gra ma jeszcze jeden denerwujacy etap a mianowcie ta baza wojskowa w kordonie i ten nieszczesny wojskowy z sokolim wzrokiem który widzi nawet w ciemnosciach, ale z tym dałem rade :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Nowe info: 01 02 03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skinhead Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Mam nadzieje że w nowej wersji Stalkera zobaczymy w konću kobiety i będziemy mogli pojeździć czy polatać jakimiś wehikułami bez konieczności instalowania modów. Byłoby też nieźle ujrzeć Radar Pozahoryzontalny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Mam nadzieje że w nowej wersji Stalkera zobaczymy w konću kobiety i będziemy mogli pojeździć czy polatać jakimiś wehikułami bez konieczności instalowania modów. Twórcy nigdzie o tym nie wspomnęli i są znikome szanse na implementację do gry kobiet i interakcję pojazdów, chociaż był kiedyś pomysł na umieszczenie kobiet w Zonie w wykonaniu Gosuke, ale widocznie pomysł nie wypalił. Byłoby też nieźle ujrzeć Radar Pozahoryzontalny Jeśli chodzi o Oko Moskwy, to można było je zobaczyć w Clear Sky, o czym pisałem w innym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Tak, tylko że w CS jest chyba z 3 razy mniejszy. Jak nie więcej. Kiedyś czytałem że jakby chcieli umieścić Oko Moskwy w Stalkerze w orginalnych rozmiarach to zajęło by to całą lokację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 To prawda ten radar jest tak wielki, że ja nie wiem czy w Europie jest taki drugi pod względem wielkości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Kolejne info: wywiad z Gameru.net. W zasadzie nic nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skinhead Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Przeczytałem na jakimś forum, że na PDA będzie można pograć w tetrisa :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ale po co? Przecież oni mieli inne zajęcia niż granie w Tetrisa. Zresztą szybciej im by się bateria rozładowała :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Nowy wywiad z gameplayem - stopgame.ru. Niestety, nie ma tekstu, więc nie przetłumaczę. Ale wierząc w źródła, nie ujawniono nic nowego, a porównywano jedynie poprzedniczki względem najnowszej produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 A data wydania się nie zmieniła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Wymagania sprzętowe: Core 2 Duo 2.8 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 9800 lub lepsza), Windows XP/Vista Na rozsądne wymagania, bo chyba to nie są minimalne to i tak duże. Szczególnie przeraża mnie karta grafiki. Źródło: Gry-online.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Wymagania są pod DirectaX10.0,czy może nawet 10.1,więc grafika nie może być słabsza bo nie wyrobi się z efektami,zresztą na max. detale na tej karcie raczej nie ma co liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Możecie mi powiedzieć po co oni zrobili pod Dx 10 jak mało kto ją ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Gra będzie kompatybilna z DirectX 8-10, więc bez obaw, że może być dostępna dla wąskiego grona graczy. DirectX 10 to zawsze jakieś urozmaicenie graficzne. Zależy, jak kto lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Wiesz jak ktoś już zainwestował w sprzęt który bierze dx10 to chciałby z tego skorzystać i dla tych to właśnie jest tworzone. A są maniacy co maja kaskę i co 3 miesiące zmieniają sprzęt bo ich jest już "stary" i takiemu właśnie dx10 będzie pasił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 S.T.A.LK.E.R.: Call of Pripyat - wywiad z pcgames.de - miłej lektury. Nowy gameplay: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Bardzo mi się podoba, szczególnie okno postaci. Dużo bardziej przejrzyste. Elvis wiesz coś na temat nazw broni? Będą prawdziwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 wiesz coś na temat nazw broni? Będą prawdziwe? Nic mi o tym nie wiadomo. Miałem jeszcze przetłumaczyć artykuł z nowej Igromanii, ale nie ma tam istotnych informacji, oprócz opisu jednego zadania pobocznego: (...) Dla przykładu, pokazano nam zadanie, w którym bandyci postanowili zlikwidować grupę stalkerów, po czym zwrócili się do nas z prośbą o wsparcie. Są trzy warianty rozwoju wydarzeń – możemy zabawić się w uczciwego najemnika, spokojnie przespać do nocy, udać się w wyznaczone miejsce i wybić wszystkich stalkerów, co do jednego; Można też uprzedzić stalkerów o zbliżającym się napadzie – w tym wypadku to oni z kolei poproszą nas o pomoc; I nareszcie jest jeszcze trzeci wariant – mianowicie ignorujemy obie frakcje, zabieramy ze sobą bochenek chleba z kiełbasą i idziemy zjeść kolację za najbliższym wzgórzem. Ostatnie rozwiązanie wcale nie jest pozbawione sensu. (..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Mam nadzieje że likwidacja to nie będzie jedyny sposób na ukończenie tego typu zadania. Poza sposobem 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi