The Iceman Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Przecież masz opisane 3 warianty. Jeśli czytałeś poprzednie artykuły, to pewnie już wiesz, że większość zadań pobocznych będzie można ukończyć na wiele sposobów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 A ile byś chciał różnych wyjść?? Trzy to mało?? Jeżeli w zadaniu jest likwidacja to na bank ktoś zginie, atakujący, atakowany może wszyscy różnie bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Nie chodzi o to. Dobrze by było gdyby w zadaniach nie tylko była opcja zabij tego lub tam tego, przynieś ale ukradnij. Zamiast zabij można by było użyć perswazji :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 można by było użyć perswazji :]. Przystawiając giwerę do głowy :-D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Ale jeżeli w zadaniu chodzi o likwidację grupy to jak inaczej to zrobisz pójdziesz do nich i poprosisz żeby opuścili Zone bo inaczej może się zdarzyć, że ktoś ich skrzywdzi?? To nie podwórko tam albo Cię zabiją albo Ty zabijasz. Ale w innych zadaniach owszem może będzie opcja bez likwidacji ale z 2 strony co kraść będzie można się nauczyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Całkiem świeże wideo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Pokazli chyba wszystkie lokacje [PDA]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Pokazli chyba wszystkie lokacje No chyba tak, bo lokacji ziemnych jest w sumie trzy. Wszystko wskazuje na to, że nie będzie lasów, a przecież wiadomo, że okolice Prypeci zarośnięte są gąszczem wysokich, przerośniętych drzew. Lasy na pewno dodałyby sporo klimatu do gry - już wyobrażam sobie, jak idąc lasem zabłądziłem i nie mogę znaleźć drogi, a tu nagle natrafiam na chatkę myśliwych, bandytów bądź najemników. Każdy chyba lubi odrobinę klimatu, ale charakterystycznych lasów jak nie było, tak nie ma. S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - wideo zapowiedź z niemieckiego magazynu GameStar Do pobrania: http://upload.com.ua/get/900926527/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Coraz bardziej podobaja mi sie nowe lokacje. Pewnie ciezko bedzie pozwiedzac te ciekawsze miejsca w spokoju np. przy helikopterze jest sporo anomalii. Nie zauwazylem zeby sie przycinal, moze wreszcie go zoptymalizowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 A czy widziałeś kiedykolwiek "oficjalne" zwiastuny, które się tną (redaktorzy na pewno nie dostali wersji beta, musieli przetestować ją np. na targach KRI bądź innym prywatnym spotkaniu, z których pochodzi większość zwiastunów)? Tutaj masz odpowiedź. Tak samo było z Clear Sky i okazało się, że gra nie jest dobrze zoptymalizowana pod słabsze maszyny, na których o dziwo gra powinna chodzić płynnie przy dobrze dostosowanych ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Wygląda bosko lecz żeby tak sobie pograć to bym musiał mieć nowy komputer. ;( pomażyć o takich widokach moge z tym złomem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zauważyłem, że ten śmigłowiec przy anomaliach, to jeden z tych zaginionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zauważyłem, że ten śmigłowiec przy anomaliach, to jeden z tych zaginionych. Powiedz o tym cos wiecej. Nie slyszalem o zadnych zaginionych smiglowcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 W artykułach jest co nieco na ten temat :-x Pierwszą misją będzie odnalezienie rejonu rozbitych śmigłowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Nie czytalem wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Pierwszym zadaniem będzie znalezienie śmigłowcy, wysłanych do centrum zony po wielkiej emisji w wykonaniu Strieloka. SPOILER Jeden znajdziemy w rejonie anomalii widzianym na wielu screenach, po nakierowaniu celownika na kabinę pojawi nam się funkcja wciśnięcia F, po czym uzyskamy komunikat radiowy. KONIEC SPOILERA. Dziwi mnie to, że udzielam spoilerów przed premierą gry :-o :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Nie wiem czy słusznie zauważyłem ale chyba po raz pierwszy pokazali walkę i nic się w sumie nie zmieniło w tym aspekcie ale widoczki i klimacik będą chyba niezłe pomimo braku lasów które by się przydały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 I tutaj się mylisz, bo na niektórych trailerach widać, że wprowadzono nowe animacje - i chyba nic poza tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ale to nowych potworków stare są chyba te same?? Albo po prostu są tak niewidoczne, że moje "bystre" oko ich nie wychwyciło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Dzik się zmieni i będzie Chimera i Burer, a po za tym Kontroler będzie wyglądał inaczej, bo będzie miał coś dziwnego na plecach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Się przeglądnę dzikowi bo jest pokazany i jakoś nie widziałem różnicy, o nowych wiem, a Kontrolera i tak się widzi najczęściej z przodu i to z krzyżykiem na czole :-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 ię przeglądnę dzikowi bo jest pokazany i jakoś nie widziałem różnicy Przede wszystkim zmieniono owłosienie. Nowe wideo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulv Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Filmik ciekawy byłby, gdyby nie bariery językowe :P Wspominali gdzieś o wyposażeniu na początku rozgrywki? Zaczniemy jako żółtodziób ze skórzaną kurtką i pistolecikiem, czy z wyposażeniem typowego stalkera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Nie przetłumaczę, bo nie mam tekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulv Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Wcale tego nie chcę :P tylko pisze, że nie zrozumiałem ich gadki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi