DandyD Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Witam wiem ze taki temat już jest ale problem ze jak postępuję wedle instrukcji które są na Stalker Team to nie chcą zadziałać u mnie i udźwig się nie zmienia .-( co może być przyczyna ze gra nie reaguje na zmianę ? Proszę o pomoc i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 @DandyD nie wiem w jaką wersję CoCka grasz ale googlnij sobie mody na "weight" albo "carry" i powinieneś znaleźć gotowce. Możesz zerknąć np tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DandyD Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Dziękuję bardzo za pomoc linki okazały się pomocne już działa. Temat uważam za zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blake Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 hejka, wlasnie zainstalowalem gre i gralo mi sie fantastycznie do momentu jak plecak mi sie troche powiekszył. próby powiekszenia lub instalacja 1000000 udzwigu z mdmd powoduja wylot do pulpitu. usunłem system.ltx i gra znowu dziala ale bieganie 20metrow i odpoczynek sa bardzo irytujace... prosze o pomoc. log i fotka FATAL ERROR [error]Expression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : Xr_ini.cpp [error]Line : 267 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : misc\items.ltx stack trace: 0023:007350BE xrCore.dll, CInifile::Load() 0023:00734B32 xrCore.dll, CInifile::CInifile() 0023:00467FF5 xrEngine.exe, CApplication::load_draw_internal() 0023:0046561A xrEngine.exe, InitSettings() 0023:00466043 xrEngine.exe, InitSound2() 0023:00466366 xrEngine.exe, InitSound2() 0023:00471F4B xrEngine.exe, CApplication::load_draw_internal() 0023:76CB343D kernel32.dll, BaseThreadInitThunk() 0023:77E59812 ntdll.dll, RtlInitializeExceptionChain() 0023:77E597E5 ntdll.dll, RtlInitializeExceptionChain() Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 @Blake Mod ma wmontowane zabezpieczenie i tradycyjnymi metodami udźwigu i innych parametrów z tym związanych nie zmienisz. Ale chyba była zrobiona łatka, zabezpieczenie omijająca. Na ile skuteczna, nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blake Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 W dniu 23.05.2021 o 10:00, kondotier napisał: @Blake Mod ma wmontowane zabezpieczenie i tradycyjnymi metodami udźwigu i innych parametrów z tym związanych nie zmienisz. Ale chyba była zrobiona łatka, zabezpieczenie omijająca. Na ile skuteczna, nie wiem. szukalem tej łatki i niestety nic nie znalazlem. jest kilka rodzajow tego moda- by zwiekszyc udzwig ale nic nie działa. przy uruchamianiu gry wylot na pulpit. mod jest ciekawy ale jest w ten sposob bardzo czasochłonny 😞 i troche irytujacy jakby ktos, cos , gdzies widzial to niech da znaka tutaj. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi