ZX _LEWY_XZ Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Jakiś czas temu odkryłem pewien GLICH na kasę 💰💰💰. Jak mamy laboratorium X-8 a w nim znajduje się parę snorków do 5 burerów i kontroler gdy zabijemy zbieramy części do sprzedania wychodź i wchodzi do laboratorium i zbieraj części ciała z tych mutantów można dużo sumę pieniędzy w ten sposób zrobić i tylko najlepsze miejsce jest do tego a właśnie za każdym razem po wejściu i wyjściu szybki zapis bardzo istotne bo nie wiesz kiedy wywali do pulpitu najlepiej sprzedawać części ciała u sacharowa a artefakty u brodacza na skadowsku. Bo gram któryś z rzędu w tą modyfikację żeby dostać się do war labu trzeba mieć odpalony tryb fabularny bez tego niema takiej opcji na wejście dziękuję za uwagę Życzę miłego dnia 😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Podstawowy CoC ma jakiś tryb fabularny? :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajm21 Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 @Wania KindżałCiężko to nazwać fabułą, ale ma. Przy wyborze frakcji możesz wybrać tryb fabularny. Polega na zwiedzeniu podziemi Zony. Trzeba pamiętać, że CoC to tylko baza pod modyfikacje fabularne, a sam od siebie mod daje tylko freeplay. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PostPunk69 Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 (edytowane) Mam pytanie, jak i gdzie sprzedawać znalezione bronie? Sidorowicz nie chce ich kupować, a mam problem z zarabianiem kasy, ciężko wystartować, kupić lepszy sprzęt... Jak zacząć dobrze zarabiać? Edit: żadnych kodów, glitchy, trainerów nie chce używać. Potrzebuje po prostu porady jak w pełni legalnie zarabiać. Edytowane 14 Maja 2022 przez PostPunk69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 @PostPunk69 w CoCka grałem dawno i krótko bo przeniosłem się na Anomaly ale nie wiem czy nie jest ta sama zasada, że w sprzedaż broni nie ma sensu się bawić bo jest mocno zniszczona i sprzedajesz za grosze, a za każdą wykonaną misję tysiączki lecą aż miło. Ja się skupiłem na zadaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PostPunk69 Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 @tom3kb czyli nie ma sensu zbierać tego złomu, oprócz czegoś ciekawego i amunicji i skupić się na zadaniach... Rozumiem, że handel artefaktami też jest opłacalny? Jakieś części potworów też można sprzedawać? Kurde, zajarany jestem tym modem na potęgę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 @PostPunk69 no chyba jest tak jak myślisz ale weź sobie poczytaj o Anomaly bo to jest na razie chyba szczyt jeśli chodzi o mody na budowie CoCka jeśli chodzi o rozbudowanie moda: https://stalkerteam.pl/forum/575-pobieralnia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi