Dr_Sztychowka Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Witam. Odkąd został mi tylko jeden mutant do sfotografowania, się zaczęły problemy. Otusz, chodziło o "Dorosłego Połamańca". Z cały miesiąc się fatygowałem z ganianiem za dorosłymi połamańcami, ale oczywiście nic nie chciało pyknąć. Naszła mi taka myśl "a będę cykał zdjęcia każdego połamańca." I co? Zamiast Dorosłego połamańca, miałem sfotografować *doświadczonego* nie dorosłego połamańca. Tego niebieskiego połamańca. Nie wiem, czy zgłosić ten problem do błędów w polonizacji czy coś, ale jak ktoś kiedykolwiek będzie miał problem z tym zdjęciem, teraz już wie . Spoiler No 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 @Dr_Sztychowka zgłaszać błędu już raczej nie ma sensu Ale dobre znalezisko, moźe zostać w problemach fabularnych. Może komuś się przyda. Troszkę zmieniłem tytuł żeby był dokladniejszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi