kondotier Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 @Agrael @tom3kb @Mnieciu Będzie to trochę nie na temat, ale jest związane z powyższym zrzutem. Chcę to powiązać ze śrubami za ilość wpisów. A może by tak za ilość wpisów liczoną w tysiącach, dawać detektor odpowiedniej klasy? Który za ile tys. , rzecz do ustalenia. A setki i dziesiątki wpisów nadal zaznaczać śrubami. Detektory i śruby w modach są ze sobą powiązane, więc i tu się gryźć nie powinny. Jeśli wpis Wam tu nie pasuje, wrzućcie go do działu administracyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Przeniosłem post @kondotier-a z innego tematu i wrzuciłem do propozycji. Myślę, że pomysł jest ciekawy. Potrzebujemy dobrych grafik detektorów ( Echo, Niedźwiedź, Weles ) i będzie można je później spróbować połączyć z poszczególnymi rangami. Oczywiście odpowiednio zmniejszając detektory. Pozostaje jeszcze kwestia uzgodnienia liczby postów, przy których pojawią się detektory. Pierwszą złotą śrubkę dostajemy przy 800 wpisach, a więc może przy tej zawartości dodać detektor Echo ? Niedźwiedzia sugeruję połączyć z 2000 liczbą postów, a Weles 5000. Rzecz jasna wszystkie zebrane detektory będą widoczne na profilu. Teoretycznie można jeszcze dodać jakiś dodatkowy, specjalny za 10000 wpisów. @kondotier przy śrubkach pracował @MaklerR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 @Agrael Wydaje mi się, że te detektory ze zrzutu na którym się oparłem, są wystarczająco graficznie odpowiednie. Wystarczy je zmniejszyć. Sądzę, że detektory Echo należy dawać za okrągłe 1000 wpisów, co pozwoli na podmianę np. 3 Echo na jednego Niedźwiedzia, 3 Niedźwiedzi na 1 Welesa. Przy takim punktowaniu, chyba nikt nie będzie w stanie wyczerpać limitu detektorów. Przy moim stanie wpisów miałbym jednego Welesa, jednego Niedźwiedzia i trzy śruby. Skoro grafikę śrub robił @MaklerR , to jego też zapraszam do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 @kondotier Tak, ale wtedy należałoby stworzyć od podstaw grafiki praktycznie wszystkich rang ze śrubami + detektory. Tak to aktualnie wygląda: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 @Agrael Ja dałem tylko propozycję. A wprowadzenie detektorów i tak wywróci ten system do góry nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Dało by radę to połączyć tylko, że aktualnie nie mam czasu i nie będę miał go do lipca. Więc jeśli chcemy wprowadzić jakieś zmiany to przypomnijcie mi o tym w lipcu właśnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 @MaklerR W takim razie poczekamy Znalazłem bardzo starannie wykonane detektory autorstwa naszego rodaka. Taka ciekawostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Nadadzą się, są w wysokiej rozdzielczości więc nawet przy małych rozmiarach każdy rozpozna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi