JarosN Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Cześć, Grałem w Clear Sky jakieś 12 lat temu. Przechodzę sobie teraz całą serię STALKER'a przed 2 Właśnie skończyłem SoC z Autumn Aurora 2. Zależy mi na modyfikacjach podobnych do Autumn Aurora 2 z SoC które nie zmieniają fabuły ale poprawiają grafikę, bronie, etc. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 @JarosN Arsenal Overhaul REDUX jest spoko Ale polecam też zobaczyć to: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 @JarosN akurat o zmiany fabuły nie musisz się martwić bo takich modów do CS jest mało Chyba najlepiej wybrać sobie, któryś z tych, one głównie zmieniały grafikę, łatały bugi, zmieniały gameplay. A jak już są jakieś mody z zadaniami to nie dodają ich za dużo. Trochę więcej prostych zadań do gry daje SGM do CS. Jeszcze jak ktoś lubi taką szaroburą grafikę to Mystery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 @JarosN A ja zaproponuję Ci moda, który łączy fabułę wszystkich trzech podstawek, dodaje trochę fabuł z buildów, ale w sumie jest nową grą. Tym modem jest Deja Vu. Ma dwie wersje. Jedną starszą, bardziej tradycyjną i drugą unowocześnioną, z lepszą grafiką i z lekka utrudnioną przy poszukiwaniu itemów. Jest to Deja Vu Outfater add-on. Poniżej masz nakierowania na oba. Szczególnie polecam Outfatera. Ale wybór jest Twój. Życzę miłej gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Ale tu chodziło o odświeżenie Czystego Nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 @tom3kb Co najmniej 1/3 Deja Vu, to lokacje i akcje z CzN. I dałem informację, że to wszystkie podstawki do kupy. A sam wiesz, że dla CzN modów tyle co kot napłakał. A skoro ma taką przerwę, to mu przecież Artefaktów Śmierci nie zaproponuję. Może z czasem sam do nich dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarosN Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Wielkie dzięki za tak szybki odzew. Wybrałem OGSM Extended. Pewnie się odezwę za jakiś czas aporpos CoP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 @kondotier tylko że on szukał moda na Czyste niebo a nie Cień Czarnobyla Tom3kb na górze wrzucił linka do OGSE Extended i on na CzN jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 @Suseł Masz rację. Wpis ukryłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 W porządku każdemu się zdarza błąd popełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi