tom3kb Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Kolejna darmówka na gogu. Tym razem platformówka. Link do gry: KLIK 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Dla tych co wolą +1 do steama to tam też można dodać za darmo: KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Oooo babciu drypciu !!! Ja już całkiem zapomniałem, że takie gry - no trochę bardziej siermiężne - w ogóle istniały. Czasem w pracy, jak mi się już mózg od rozwiązywania problemów gotował i efektów widać nie było, to się włączało taką gierkę, zamiast iść do psychoterapeuty. I co najciekawsze, to skutkowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi