Jump to content

Jak uruchomić detektor szperacz?

cez137

Recommended Posts

witajcie, w związku z tym że nie doczekałem się odpowiedzi w dyskusji ogólnej bo  w edytowanym poście nikogo już nie wołałem zakładam temat tutaj, może ktoś się zlituje, nie potrafię uruchomić detektora szperacz w zadaniu na ciemne strefy i tajemnice Jantaru, klawisz który "niby" jest za to odpowiedzialny nie odpowiada, nie da się go włożyć w żaden slot a opcji użyj nie ma, znalazłem jeden film na YT z tym zadaniem ale niestety nie jest pokazane jak ten ktoś go uruchamia z ekwipunku, proszę o pomoc

@cez137 Zmianę częstotliwości robisz nawiasem. Jakim, masz wyświetlane na dole ekranu. Skoro jest to widoczne  na wideoporadniku, musisz mieć i w grze. Możliwe  - już nie pamiętam - że było tylko przy pierwszym użyciu.

Na wideo pisze, że zmiana częstotliwości to nawias trójkątny - ten powyginany { }  , Enter do wysłania impulsu i prawy ukośnik "/" dla uruchomienia i zakończenia.

Czyli, że bierzesz do ręki prawym ukośnikiem i nim chowasz po znalezieniu artów.

@kondotier właśnie o to chodzi że nie mam nic wyświetlone na dole ekranu a prawy ukośnik u mnie nie działa chociaż jest do tego przypisany, pamiętam że jak robiłem tego moda w zeszłym roku to zrobiłem to zadanie bez problemu a teraz takie jaja

Jeszcze mam pytanie, jak wziąć ten art dla martwego stalkera w X18? mam kilka bateryjek ale one nic nie dają, gdy wejdę w anomalie umieram

ss_cez137_11-20-21_16-07-20_(l08_yantar).jpg

• 4 months later...