cez137 Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 witajcie, w związku z tym że nie doczekałem się odpowiedzi w dyskusji ogólnej bo w edytowanym poście nikogo już nie wołałem zakładam temat tutaj, może ktoś się zlituje, nie potrafię uruchomić detektora szperacz w zadaniu na ciemne strefy i tajemnice Jantaru, klawisz który "niby" jest za to odpowiedzialny nie odpowiada, nie da się go włożyć w żaden slot a opcji użyj nie ma, znalazłem jeden film na YT z tym zadaniem ale niestety nie jest pokazane jak ten ktoś go uruchamia z ekwipunku, proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 @cez137 Zmianę częstotliwości robisz nawiasem. Jakim, masz wyświetlane na dole ekranu. Skoro jest to widoczne na wideoporadniku, musisz mieć i w grze. Możliwe - już nie pamiętam - że było tylko przy pierwszym użyciu. Na wideo pisze, że zmiana częstotliwości to nawias trójkątny - ten powyginany { } , Enter do wysłania impulsu i prawy ukośnik "/" dla uruchomienia i zakończenia. Czyli, że bierzesz do ręki prawym ukośnikiem i nim chowasz po znalezieniu artów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 25 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 @kondotier właśnie o to chodzi że nie mam nic wyświetlone na dole ekranu a prawy ukośnik u mnie nie działa chociaż jest do tego przypisany, pamiętam że jak robiłem tego moda w zeszłym roku to zrobiłem to zadanie bez problemu a teraz takie jaja Jeszcze mam pytanie, jak wziąć ten art dla martwego stalkera w X18? mam kilka bateryjek ale one nic nie dają, gdy wejdę w anomalie umieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 @cez137 mam za dużą przerwę od gry w tego moda, to nie pomogę. A próbowałeś arta "wystrzelić" z anomalii? A przypadkiem ukośnikowi nie przypisałeś jakiejś wartości? Spróbuj też z tym drugim ukośnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 25 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 @kondotier 6 godzin temu, kondotier napisał: A próbowałeś arta "wystrzelić" z anomalii? To pierwsze co mi przyszło do głowy 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 @cez137 jest opisany na forum czit, który tak umieszczone arty pozwala zabrać za pomocą wolnej kamery. Spóbuj go zastosować. Do moda nic nie dodajesz, naciskasz tylko klawisze w odpowiedniej kolejności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 W OGSR Mod Ciemnej strefy na Jantarze nie znalazłem 😒 Może ktoś pamięta gdzie znajdują sie te strefy w OGSR Mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 @mirzal Patrz 14:20 https://www.youtube.com/watch?v=f7S36TsOxrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi