DaarMoo Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 (edytowane) Prosta rzecz, a jak się nie wie to możne być problem. Po znalezieniu przełączników pojawia się na ekranie duży napis informujący, że mamy nacisnąć "F" aby wyłączyć. I tu znowu pojawia się, któryś z kolei, psikus Er'a. Po naciśnięciu tego klawisza ekran zawiesza się. Trzeba użyć Esc aby spokojnie wyłączyć, otrzymać potwierdzenie na ekranie i ruszyć dalej. Tak @kondotier miałem napisać, a nie napisałem. Stoimy w małym holu mając za plecami główne drzwi labu. Z tego miejsca mam dostęp do kilku pomieszczeń. Idziemy schodami na wprost. Pod nimi jest wejście do pomieszczenia na niższym poziomie. Musimy kucnąć, aby dostać się do drabiny. Po wejściu na jednej ze ścian wisi skrzynka. To nasz cel. Edytowane 9 Grudnia 2021 przez DaarMoo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 @DaarMoo Sprecyzuj co to za przełączniki i gdzie one są, aby porada była skuteczna. Bo mimo wielu gier, tych przełączników nie kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 9 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 @kondotier w Źródle i Doppelgangerze ta sama skrzynka ma identyczne zastosowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 @DaarMoo Tyle tylko, że nowy gracz może o tym nie wiedzieć, a ten co grał w Odrodzonych już dawno temu, ma prawo tego nie pamiętać. A szczegółowszy opis lokalizacji i nawet zrzut, rozwiązałyby problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Wyskoczę do Labu i zrobię screena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 @DaarMoo Dwie sprawy. To nie jest wyłączenie na MZ2, a na Generatorach w tzw. Warlabie. Owszem, oddziaływuje na północną część MZ2, z której możemy do Warlabu wejść. Ale w zależności jak gramy, możemy też wejść z Generatorów. Trochę to trudniejsze, bo trzeba polikwidować Błyskawicami takie biegające drzewa i uschnięte krzaki, powalczyć z Monolitem, ale się da. Tyle, że występuje problem z przebraniem wdzianek. Jak to w Odrodzonych, prawie zawsze kilka możliwości. Wyjścia z labu też dwa. W zależności, gdzie nam korzystniej. Przy klasycznym wyjściu po schodach mamy Generatory, Monolit i czasówkę na dotarcie do teleportów. Jeden na MZ2, drugi na Poligon. Przy wybraniu MZ2, na nim możemy teraz spokojnie przejść do Strażników Mapy, u których jest sporo teleportów na różne lokacje. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 26 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Wyskoczyłem i zrobiłem : Spoiler Spoiler Wchodząc z Generatorów, przechodzimy główne (dolne) drzwi labu i schodzimy na wprost po schodach. Pod nimi drabinka, a w środku przełącznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi