Grigorij_2019 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Witam. czy w cieniu Czarnobyla jest ,,wbudowany'' spawner przedmiotów ? a jak nie to czy można w ogóle pobrać taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Wbudowanego nie ma ale pobrać sobie możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigorij_2019 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 szukałem i nie znalazłem. na wersje 1.0006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Dima Szuchow: STALKER Trainer(1).exe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigorij_2019 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 (edytowane) Dzięki. co mam zrobić teraz ? po otworzeniu oczywiście. EDIT: znaczy gdzie mam przenieść czy coś... Edytowane 14 Grudnia 2021 przez Dima Szuchow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Odpalasz cienie, następnie uruchamiasz. Po "intro" Sidora dajesz escape, potem insert i z prawej strony klawiatura numeryczna. p.s. trainera nie wsadzasz nigdzie, jest niezależny od moda/gry, odpalasz dopiero po odpaleniu gry, moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigorij_2019 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi