tom3kb Posted December 15, 2021 Report Share Posted December 15, 2021 Platforma: Cień Czarnobyla Autor: Лекарь Planowana data premiery: 2024 r. Koncepcja: „Zona zamieszkana jest przez niewielu ludzi, dominuje zaś lokalna fauna składająca się z mutantów, niebezpiecznych anomalnych pól i dzikich zwierząt. Według zamysłu autora Strefa Wykluczenia nie może być miejscem, gdzie można się wybrać "jak na grzyby", na powszechnie znane "grzybowe polany". Zanurzając się w nieznane, każda decyzja musi być przemyślana i świadoma, a każde działanie bohatera musi być poszukiwaniem przyczyn i zmaganiem się ze skutkami”. Pierwotna treść posta (15.12.2021): Spoiler Zapowiedziano nowy mod do Cienia Czarnobyla o tytule Three Routes. Na razie brak konkretnych informacji oprócz tego, że w Strefie ma być mało ludzi, a ona ma być niebezpieczna, z dużą ilością mutantów i anomalii. Pokazano też kilka zrzutów. Autor nie ma doświadczenia i to jego pierwszy projekt z fabułą. Jeśli o nią chodzi, to modder wymyślił sobie, że zagramy trzema bohaterami. No to chyba już wyjaśnił się nam tytuł moda Na razie nie wiadomo, czy trzema po kolei, czy będziemy przeskakiwać z jednego na drugiego co jakiś czas w fabule. Od razu odezwały się głosy, że "ale jak to trzech bohaterów, nie da się tego zrobić". Jednak mnie się wydaje, że chyba zmiana nazwy głównego bohatera w modzie jest możliwa w jego trakcie? I to by prosto rozwiązało problem. Nie wiem, czy nie były też już jakieś mody, że w którymś rozdziale cofaliśmy się np. w wydarzeniach i graliśmy jako ktoś inny. Może coś mi się pomyliło Poczekamy i zobaczymy, co z tego wyjdzie i czy da się ten pomysł zrealizować. Postępy będzie można śledzić w temacie moda na AP-PRO. Źródło: 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meta Posted December 5, 2023 Report Share Posted December 5, 2023 Projekt nadal "żyje", ale zaliczył pod koniec października br. zmianę nazwy i być może w jakimś stopniu koncepcji, więc 1. post został zaktualizowany. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts