Sarkazm Opublikowano 30 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada gdzie jest ten pamiętnik dla Górnika? Ten w Lesie. BO cmenatrza tam nie kojarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deVries28 Opublikowano 30 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada Jezeli nic nie zmienili, to prawy gorny rog mapy. To nie cmetarz tylko sterty kosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 30 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 9 minut temu, deVries28 napisał(a): Jezeli nic nie zmienili, to prawy gorny rog mapy. To nie cmetarz tylko sterty kosci. Znalazłem tylko jeden szkielet przy ognisku koło skał oraz skrzynie z amunicją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 30 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada @Sarkazm Książka Górnika znajduje się w południowo-zachodniej części lokacji, przy wysokim kamieniu. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada Udało Ci się pójść dalej bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 1 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 13 godzin temu, Ignachinio napisał(a): Udało Ci się pójść dalej bardzo dobrze. i dotarłem do ściany. WIem że mam iść do Wschodniej Prypeci po embrion Cienia Monolitu ale przejścia na tą chwilę nie mam, przyniosłem też mydło dla drugiego typa ale przejścia na Niezbadane Tereny nie dostałem bo chcą zrobić zwiad. Więc co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 1 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia @Sarkazm Wykonuj dalej zadania które masz dostępne. Musisz chyba teraz pójść do Adrenaliny i ruszyć zadania na szkatułkę i sejf. A dopóki zadaniami nie dojdziesz do Warlabu to nawet nie masz co myśleć o wyprawie do Wsch. Prypeci. To zadanie może poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 1 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 33 minuty temu, wariat napisał(a): @Sarkazm Wykonuj dalej zadania które masz dostępne. Musisz chyba teraz pójść do Adrenaliny i ruszyć zadania na szkatułkę i sejf. A dopóki zadaniami nie dojdziesz do Warlabu to nawet nie masz co myśleć o wyprawie do Wsch. Prypeci. To zadanie może poczekać. a jak dojść do Warlabu? Który wątek to rusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 1 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia @Sarkazm Tak jak napisałem wcześniej, wykonuj wszystkie dostępne zadania. Zacznij od Adrenaliny zadania na szkatułkę i sejf a dalej poleci. To jest cała linia fabularna Solanki i te zadania doprowadzą Cię do Warlabu i na inne lokacje. I nie musisz za każdym razem cytować całego poprzedniego posta. Wystarczy wpisać nick po @ i wybrać z listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 1 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia Tak jak pisze Wariat rób zadanie na szkatułkę to doprowadzi Cię w końcu na NIezbadane Tereny. No i musisz odwiedzić Warlab po ostatni traktat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 7 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia PDA Striełoka jest przy Monolicie czy nie warto włazić do Sarkofagu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 7 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia @Sarkazm Samego PDA Striełoka tam nie ma, ale za to znajdziesz na nie namiar + znajdziesz coś przydatnego. Krótko mówiąc, trzeba pójść do Sarkofagu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 7 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 1 minutę temu, wariat napisał(a): @Sarkazm Samego PDA Striełoka tam nie ma, ale za to znajdziesz na nie namiar + znajdziesz coś przydatnego. Krótko mówiąc, trzeba pójść do Sarkofagu. znalazłem tylko teleport do Magazynów i info o przejściu między CEA-1 i CEA-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 7 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia @Sarkazm Powinieneś znaleźć również notatkę Striełoka i ją przeczytać. Jest tam opisane u kogo znajduje się PDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 7 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia @wariatw Którym miejscu dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 7 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia @Sarkazm Notatka powinna być przy Monolicie tam gdzie znalazłeś teleport na Magazyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 7 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia @wariatniestety nic dodatkowego nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 7 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia @Sarkazm Tu masz pokazane gdzie leży notatka: Spoiler I sprawdź dobrze czy aby na pewno nie masz już tej notatki w plecaku, bo to mała rzecz, A jeśli się nie pojawiła to musisz wczytać zapis sprzed wejścia do Sarkofagu i przejść go jeszcze raz. Ewentualnie podrzuć zapis żebym mógł sam sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 7 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia @wariata czyli informacje o przejściu między lokacjami są ta notatką? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 7 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia @Sarkazm A to nie czytałeś tej notatki? Przecież w niej pisze kto ma PDA Striełoka. O to chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 7 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia (edytowane) Nie, myslałem że to zwykłe odblokowanie przejścia między lokacjami i nic więcej, nawet nie sprawdzałem czy coś mam w ekwipunku, skoro to Górnik ma moje PDA to zaraz tam lece ale najpierw zdjęcie elektrowni musze zrobić Edytowane 7 Grudnia przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 7 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia Resztę zadań dla Górnika zrobiłeś? Bo bez tego nie pogadasz. Książkę i te sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 7 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia (edytowane) pamięta ktoś gdzie stanąć by zrobić to zdjęcie elektrowni? Zrobiłem książke i syna marnotrawnego Edytowane 7 Grudnia przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 7 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2 minuty temu, Sarkazm napisał(a): pamięta ktoś gdzie stanąć by zrobić to zdjęcie elektrowni? Tutaj : Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 8 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia który z tych punktów to lokalizacja pudełka? Sprawdziłem każdy punkt, znalazłem tylko Igłowca i Strój Strażaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi