Sarkazm Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Wracam do Kałmuka z towarem na lek a ten jest wrogo nastawiony i ma bardzo złą reputację. WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Podpadłeś mu, ot co A tak na serio to nie wiem o co chodzi. W pliku game_relations tak edytuj linijkę i wtedy spróbuj. Ale później zmień z powrotem na wartość jaką miałeś wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 3 minuty temu, wariat napisał(a): Podpadłeś mu, ot co A tak na serio to nie wiem o co chodzi. W pliku game_relations tak edytuj linijkę i wtedy spróbuj. Ale później zmień z powrotem na wartość jaką miałeś wcześniej. Nawet nie wiem czym. Dał mi zadanie, poleciałem do Wschodniej Prypeci, wykonałem je i wróciłem a ten zły. I tylko on jest na mnie zły bo reszta jego kolegów na zielono. Jak przywróce starą wartość to będzie na mnie znowu zły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 1 minutę temu, Sarkazm napisał(a): Jak przywróce starą wartość to będzie na mnie znowu zły? Nie, bo gra zapamięta punkty reputacji które zapisałeś wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego @wariatNie mam takiego pliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego @Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) 32 minuty temu, wariat napisał(a): @Sarkazm Ok, wrzuciłem, pogadałem. Teraz zapis, wyłączyć gre i wywalić plik? Po wyrzuceniu znowu jest wrogiem Edytowane 8 Lutego przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego w Op 2.0 był taki błąd. Nie wiem czy to ważne ale pamiętam, że tam potrafiła się cała Wolność obrazić a potem Woronin miał ale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Wywalę plik i pogadam z sidorem, przecież ma opcję negocjacji. A mam jeszcze pytanie. Jupiter ma być taki pustawy? Bo na Janowie nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego @Sarkazm W takim razie musisz grać z tym plikiem bo u Sidora chyba nie naprawisz relacji z samotnikiem. Sidor pomaga tylko z Powinnością, Wolnością i Kuzniecowem jeśli ten jest wrogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Z CN też Ci chyba pomoże znaczy tak podejrzewam jak kiedyś trafiłem w wsi któregoś przypadkiem to odwiedziłem go chyba. Ale pewny nie jestem sprawdzę dziś Na Janów przyjdzie ekipa zgodnie z postępem fabuły. Aaz nie będzie siedział sam. Potem będzie zaspamowane ludźmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Idąc po laptopa zabiłem Potwora. Tak ma być czy była z nim jakaś misja? Bo pare razy jego imie się przewineło w grze ale żadne zadanie się nie pojawiło żeby go zabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego @Sarkazm Potwora musisz zlikwidować i koniecznie zabrać jego unikatową broń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Zabiłem i zabrałem. Bałem się tylko że zrobiłem to za szybko i jest z nim jakaś misja. Rozumiem że broń będzie dla mnie? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Tak choć jest ona przedmiotem z zadania łańcuszkowego W grze są lepsze karabiny Gaussa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 6 minut temu, Ignachinio napisał(a): Tak choć jest ona przedmiotem z zadania łańcuszkowego W grze są lepsze karabiny Gaussa. Np. ta wzorowana na karabinie plazmowym Tau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Bardziej chodziło mi o Hostela... super karabin wyjaśniający wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Mam już Egze Czarnego Doktora. Bedzie to jeszcze jakoś rozwijane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego @Sarkazm Nie, ale teraz będzie dostępne zadanie u Dimaka na przyniesienie mu dokumentów z Zatonu, po czym na Skadowsku pojawią się ważne postacie. No chyba że już to zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 1 minutę temu, wariat napisał(a): @Sarkazm Nie, ale teraz będzie dostępne zadanie u Dimaka na przyniesienie mu dokumentów z Zatonu, po czym na Skadowsku pojawią się ważne postacie. No chyba że już to zrobiłeś. Zrobiłem. DO kogo uderzyć? Do Pilota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego @Sarkazm Do kogo chcesz, ale z nich najważniejszy jest Fenrir i jego linia zadań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 5 minut temu, wariat napisał(a): @Sarkazm Do kogo chcesz, ale z nich najważniejszy jest Fenrir i jego linia zadań. Nie spotkałem go jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 3 minuty temu, Sarkazm napisał(a): Nie spotkałem go jeszcze Jeżeli zaniosłeś Dimakowi 3 dokumenty z Zatonu i otrzymałeś od Sidora sms o gościu który cię okradł na 70 koła to na Skadowsku pojawi się Fenrir, Prime, Bubulka i inne kwestowe postacie. A jeśli ich nie ma to czegoś nie zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 43 minuty temu, wariat napisał(a): Jeżeli zaniosłeś Dimakowi 3 dokumenty z Zatonu i otrzymałeś od Sidora sms o gościu który cię okradł na 70 koła to na Skadowsku pojawi się Fenrir, Prime, Bubulka i inne kwestowe postacie. A jeśli ich nie ma to czegoś nie zrobiłeś. Dokumenty mam zrobione ale nikt mnie nie okradł. Gdzie dochodzi do kradzieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Na pewnym etapie gry na Kordonie, gdy przechodzisz obok gospodarstwa w którym pomagałeś Lisowi, przychodzi sms "od Sidora" żeby przekazać jednemu typowi 70 koła, uruchamia się wtedy zadanie. Nie miałeś tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi