guccimucci5 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Cześć otóż mam problem z Narodnaya Solianka 2016 chodzi o ukochane crashe nie wiem dlaczego ale od pewnego czasu zaczeły się nasilać do takiego stopnia że w 1h potrafiłem dostać 6-8 crashów bez loga niestety. Bardzo proszę o pomoc bo zależy mi na przejściu tego moda a z takim problemem jest to niemożliwe bo prędzej go odstawie na bok niż przejdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 @guccimucci5 Na start podstawy, opcje graficzne, rozdzielczość, a może i oświetlenie w dół. Jeśli masz kupę zapisów to zostaw tylko kilka, a resztę przenieś gdzieś indziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 19 godzin temu, tom3kb napisał: @guccimucci5 Na start podstawy, opcje graficzne, rozdzielczość, a może i oświetlenie w dół. Jeśli masz kupę zapisów to zostaw tylko kilka, a resztę przenieś gdzieś indziej. Z ustawień to gram na najniższym oświetleniu (nie pamiętam dokładniej nazwy) a grafika to średnia. Zapisów miałem ponad 2000 ale pousuwałem i zostało 100. Porobię testy i jak problem będzie się pojawiał to napiszę kolejny raz. Ale dzięki za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Godzinę temu, guccimucci5 napisał: Zapisów miałem ponad 2000 ale pousuwałem i zostało 100. Porobię testy i jak problem będzie się pojawiał to napiszę kolejny raz. Ja tam miałem z 10 no i pewnie trochę jakiś autozapisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 @guccimucci5 To nie ma się co dziwić, że były problemy. A jaki problem aby poza modem zrobić sobie katalog dla zbędnych zapisów? Trzyma się je tylko po to, aby w razie potrzeby np. podpowiedzenia komuś zrzutem, sięgnąć po potrzebny. A takie przenosiny robić nawet już gdy ilość zapisów przekroczy 20. A szczególnie gdy się z grą jest już mocno zaawansowanym. Zobacz ile ważył Ci np. 1 zapis, a ile teraz waży ostatni. Ostatni może ważyć tyle, co 20 pierwszych. I nie ilość RAM jakie masz na kompie jest istotne, ale taka ilość pamięci jaką obsługuje silnik moda i plik wymiany. Radzę mieć w NS2016 tyle zapisów góra, co miał @tom3kb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi