Szczepan9205 Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia @Marcx Tak to już jest z tymi modpackami Cały pic jeszcze polega na tym, że pliki z Anomaly mogą tylko pozornie pasować bo te same o identycznych nazwach mogą występować w spolszczeniu i samych dodatkach do EFP, ale... trzeba brać pod uwagę, że te, które są w dodatkach mogą mieć dodatkowo zmienioną treść względem oryginału pochodzącego z Anomaly. Czyli np. jeśli częścią jednego z dodatków będzie plik ui_st_loadscreen - w spolszczeniu Anomaly on też występuje, ale może się okazać, że plik z dodatku może mieć zupełnie inną lub trochę zmienioną treść, albo dodane zupełnie nowe linijki tekstu. Dlatego oprócz samego zamieniania plików warto jeszcze mieć Notepad++ z wtyczką ComparePlus i pliki, które występują tu i tu porównywać ze sobą przed wrzuceniem do folderu ze spolszczeniem, wprowadzać korekty i dopiero gotowe pliki wrzucać do folderu spolszczenia. Pisałeś też o tym, że 125 plików pasuje z Anomaly... a reszty plików nie znajdzie się w spolszczeniu Gammy lub ewentualnie Anomaly Custom? Te modpacki mimo, że trochę się między sobą różnią to sporo tych samych dodatków występuje w każdym z nich. Niestety, ale ogarnianie spolszczeń, szczególnie do tych dużych modpacków to jest mega dużo roboty, szczególnie dla jednej osoby - ja już w tym momencie przerobiłem 3 takie modpacki to trochę wprawy nabrałem i w miarę sprawnie mi to idzie, ale mimo wszystko to sporo roboty, ale efekty widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcx Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) Zostało do końca 24 pliki, 750 kB . Głównie MCM (?) Całośc to 358 plików 6.2MB. Edytowane 11 Kwietnia przez Marcx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 15 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja @MarcxI jak tam składanie do EFP spolszczenia Ci idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcx Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja @Szczepan9205 😁😰 reszta na PW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
404_error Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja Co jeżeli pobrałem wersję po angielsku z discorda efp , muszę pobierać teraz jeszcze raz stąd, czy jest osobny plik ze spolszczeniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja @404_errorNa razie nie ma jeszcze spolszczenia do EFP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przykucek Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Prace nad spolszczeniem umarły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia @Przykucek Nie wiemy. Tzn. @Marcx miał bodajże w planach tłumaczenie EFP, ale od maja nie ma go na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi