czeresniaczek1 Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Mam pytanie po kupieniu lokalizacji schowka za 30000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasyl Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Schowki s? zaznaczane na mapie znacznikami identycznie jak schowki znajdywane przy trupach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
putin555 Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 W?a?nie op?aca?o sie to komu? bo ja zawsze na szmelc trafia?em. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Ustaw sobie schowki amk jest ich ma?o ale dobre rzeczy cz?sto arty bro? itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
putin555 Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Tak mam ale jak kupowa?em to by? szit nie wart ceny bro? której na?ci?gam z trupów albo atry które zmutuje z badziewia. Dobrze by by?o gdyby trafia?a si? unikatowa bro? egzo albo arty które mutuj? gadzinami a tak zb?dny wydatek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 No mi si? trafia?y arty których nie znalaz?em nigdzie indziej. Z broni to 2 razy mia?em SWD u Piertrenki za 150000. A tak ogólnie to schowki najlepiej kupowa? za wód? zagadujesz go?ci pijesz z nim kilka flaszek i co któr?? dostajesz schowek to jest do?? tanie i dobre wg. mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trurl3 Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Tak mam ale jak kupowa?em to by? szit nie wart ceny bro? której na?ci?gam z trupów albo atry które zmutuje z badziewia. Dobrze by by?o gdyby trafia?a si? unikatowa bro? egzo albo arty które mutuj? gadzinami a tak zb?dny wydatek. To jest loteria. Im wy?sza ranga tego czyj jest schowek, tym lepszy towar w schowku. A w ko?cu mo?na nie kupowa?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts