czeresniaczek1 Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Mam pytanie po kupieniu lokalizacji schowka za 30000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Schowki s? zaznaczane na mapie znacznikami identycznie jak schowki znajdywane przy trupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
putin555 Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 W?a?nie op?aca?o sie to komu? bo ja zawsze na szmelc trafia?em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Ustaw sobie schowki amk jest ich ma?o ale dobre rzeczy cz?sto arty bro? itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
putin555 Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Tak mam ale jak kupowa?em to by? szit nie wart ceny bro? której na?ci?gam z trupów albo atry które zmutuje z badziewia. Dobrze by by?o gdyby trafia?a si? unikatowa bro? egzo albo arty które mutuj? gadzinami a tak zb?dny wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 No mi si? trafia?y arty których nie znalaz?em nigdzie indziej. Z broni to 2 razy mia?em SWD u Piertrenki za 150000. A tak ogólnie to schowki najlepiej kupowa? za wód? zagadujesz go?ci pijesz z nim kilka flaszek i co któr?? dostajesz schowek to jest do?? tanie i dobre wg. mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Tak mam ale jak kupowa?em to by? szit nie wart ceny bro? której na?ci?gam z trupów albo atry które zmutuje z badziewia. Dobrze by by?o gdyby trafia?a si? unikatowa bro? egzo albo arty które mutuj? gadzinami a tak zb?dny wydatek. To jest loteria. Im wy?sza ranga tego czyj jest schowek, tym lepszy towar w schowku. A w ko?cu mo?na nie kupowa?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi