Starika.. Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Aby pojawił się Luka trzeba zlikwidować Monolit i najemnika w Limańsku, wchodzę do miasta jako najemnik w Sevie, i w miarę wybijam wszystkich mimo tego najemnik się nie respi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 A wcześniejsze rozmowy z Gigą i zadania dla niego porobiłeś? Wyszedłeś z Limanska przez ten teleport przy Fali bez egzy monolitu do Hrabiowskiego Stawu? Szucharta w MM znalazłeś i przeszliście na Polanę, gdzie on wlazł w teleport? Są pewne powiązania, bez których nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Most dla Gigi opuściłem i porozmawiałem z nim i Szucharta przeprowadziłem na MZ2 co do Hrabiowskiego Stawu to najzwyczajniej nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 To taka malutka okrągła lokacja z cerkwią pośrodku, na której można sporo nazbierać, tak sprzętu jak i artefaktów. Giga Ci przypominał, że musisz z Limanska wyjść bez egzy. Bo jak nie, to cała Strefa przeciw tobie. Ale jak wyjdziesz bez egzy i zapiszesz, to znowu możesz z niej korzystać. Może ten filmik Ci przypomni. https://www.youtube.com/watch?v=UBPUKxG5ifU Dwa teleporty wyjścia, Jeden na mostku przed cerkwią, a drugi na takim pochylonym uschłym drzewie, z tyłu za cerkwią, na usuwiskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 @kondotier Sięgając pamięcią jednak to pamiętam, że wyskakiwałem z Limańska w Sevie na Staw. Dziwnym też jest, że u mnie Luka pojawia się normalnie na MZ2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 @Starika.. mod ma tyle alternatywnych rozwiązań przejść, że i to jest możliwe. Ale to nie ten Luka. Z Dziadkiem-Leśnikiem już miałeś rozmowę o likwidacji duplikatów? Z całej gamy fioletowych, do tej rozmowy mod wymaga abyś miał przy sobie grawigana i conajmniej 10 granatów oświetlających. Reszta sprzętu się nie liczy. A najemnik w Limansku pojawia się chyba dopiero po likwidacji wszystkich duplikatów wskazanych przez Leśnika. Dziadek też nakazuje ci oczyszczenie drogi, aby właściwi ważni mogli przyjść. Trzeba to koniecznie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 @kondotier Trudno, wszystko co miałem zrobić ciurkiem to zrobiłem. Scenariusz ruszył dalej tak jakbym miał całą ekipę i trudno. Zastanawia mnie tylko jaki wkład miał sam Er przy tworzeniu AŚ i Doppelgangera gdzie tamte gry postawione są jak trzeba a Źródło, które Er robił więcej sam, to najgorzej zrobiony mod pod względem technicznym w jakiego kiedykolwiek grałem jeśli chodzi o Stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi