Rafał9523 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Witam podacie jakiegoś dobrego moda do poprawienia grafiki? stalker zew prypeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 @Rafał9523 Witaj na forum Jeżeli szukasz modów graficznych do Zewu Prypeci, to polecam ABR Mod 2.0.1, ale on dodaje też nową paczkę broni. Ewentualnie wypróbuj klasyka, czyli Absolute Nature 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał9523 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 dzięki pobieram oba i działamy pytanko gram na steamie i polszczyłem gry ale nigdy nie modowałem jest to problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 5 minut temu, Rafał9523 napisał: gram na steamie i polszczyłem gry ale nigdy nie modowałem jest to problem ? Może być to problem zobaczymy jak zarzucisz moda czy wszystko będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi