Gh0sTp Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Pytanie, gdzie znajdę Anstronoma ? mam dać mu mapę kła ale gościa nie ma nigdzie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 A dostałeś od niego SMS? Co z tym PDA Striełoka w którym momencie Górnik ze mną o nim pogada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 dostałem od kła sms takiej treści " Striełok, wiem że masz moją mapę, zrobisz jej kopię bez znaczników moich przejść i oddasz ją Astronomowi" @Ignachinio Jak wrócisz z sarkofagu z notatką, jeżeli ci o to chodzi.Potem wykonujesz dla niego chyba 1 zlecenie i dostajesz informację o lokalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Wróciłem z notatką a rozmowy brak. Ja mam mu coś przynieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Teraz, Ignachinio napisał: Wróciłem z notatką a rozmowy brak. Ja mam mu coś przynieś? Nie wiem czy coś Doktor nie miał też z tym wspólnego, dawno robiłem to już. Musiałbyś przejść się do Prypeci i zobaczyć u niego czy jest jakiś dialog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 No właśnie u niego mam tylko przynieść rubinową bateryjkę i nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Rób wszystko jak leci u doktora, to on da zadanie na pda striełoka, ogarnij też receptę na skalp kontrolera bo będzie potrzebny art Receptę dostaniesz od naukowców w zakładzie metalurgicznym jeśli są oni u cb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 6 godzin temu, Gh0sTp napisał: Pytanie, gdzie znajdę Anstronoma ? mam dać mu mapę kła ale gościa nie ma nigdzie :? Astronoma spotkasz i oddasz mu mapę w wiosce kotów na Kordonie. Kieł Cię do niego wyśle po odblokowaniu Warlabu i zadaniach w Czerwonym lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Co to do ch... wacława ma być ja się pytam... Jupiter, zadania na wymianę Fantoma. A stwierdzam pójdę wcześniej oczyszczę miejsce poczekam, podumam przy ognisku co by się nie spóźnić. Zachodzę do AAza uzupełnić zaopatrzenie, pogadać, on mówi do mnie weź tam skocz do zajezdni oczyścić ją trzeba. Mówię sobie, spoko loko po drodze w sumie to mogę się przejść a i nagroda nie licha. Idę, dochodzę standardowo 6 zombi i widzę, że gdzieś kontroler będzie... I NAGLE ODP... się taka rzecz, ze ręce opadają. Nie wiadomo skąd pojawia się z 10 szponów śmierci, Venony, pijawki (te piekielne) kontrolery w liczbie 5, chimer to nawet nie zliczę bo wszędzie to to lata, z 5 patyczaków i miliony mniejszych istot (poligastrów, burerów, psów, zombii) ogólnie wietnam jak się patrzy... Mówię może gdzieś dorwałem Anioła i teraz towarzystwo zleciało się jak mucha do gówna... A gdzie tam, nie mam go w ekwipunku.. w okolicy też go nie widać. Ja się pytam jakim debilem trzeba być aby ustawić spawn potworów na takim poziomie... Tym razem ruskie przegięły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Ciekaw jestem jak według ich toku myślenia rozwalić te mutanty bez włączania nieśmiertelności, może kilka wsysaczy gdzieś z wysokości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Uspokoiłem się. Przepraszam za mój wyskok. Znaczy się nie koniecznie... bieganie i walka wręcz.. tylko i wyłącznie. Arty dają mi 4800% życia (regeneracji) wiec oprócz patyczaka (najtrudniejszy mutant w grze) wszystko inne nie jest mnie w stanie zabić. Z drugiej strony mam kij bejsbolowy i on na strzała zdejmuje wszystkie potwory. Gorzej jak Cię otoczą.. ale i to idzie ominąć. Skok i ucieczka.. Część potworów ucieka. Pomysł z granatami też fajny.. ale ich siła jest w stanie i Cię zabić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) @Ignachinio W grze masz bardzo przydatne embriony mutantów. Używaj ich jeśli masz Embriony burera, giganta, chimery i szpona Smierci są bardzo skuteczne W tej wersji OP mutanty z embrionów walczą po Twojej stronie i Ciebie nie atakują Chyba tylko kontroler z embrionu może Cię zaatakować, ale nie jestem pewien. Edytowane 21 Września 2019 przez wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Wiem ale wolę Korda odpalić. Gdzie jest schowek z artefaktami Striełoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 1 minutę temu, Ignachinio napisał: No właśnie u niego mam tylko przynieść rubinową bateryjkę i nic więcej. wstaw zapis, zobaczę o ile jest na wersji 8.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Gdzie są 2 schowki striełoka w czerwonym lesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 @wariat gdybym wiedział, jak teraz odpalić warlab i czerwony las :/ nie mam żadnych zadań za wyjątkiem Fotografa i schowków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 5 minut temu, Ignachinio napisał: Gdzie jest schowek z artefaktami Striełoka? Na antenie na Radarze. Ale radzę się po niego wybierać dopiero jak będziesz miał zadanie na ostatni schowek Strieloka, bo inaczej się nie zrespi. 1 minutę temu, Zwinny napisał: Gdzie są 2 schowki striełoka w czerwonym lesie? Jeden w zawalonym tunelu, w gruzach, a drugi po drugiej stronie mostu, na brzegu rzeki. @Gh0sTp Wykonuj zadania solianki to odblokujesz warlab. I musisz wykonać kwesty Kota, on Ci w którymś momencie powie, że musisz dostać się do Limańska, a wtedy Kieł da Ci namiar na przejście do Czerwonego lasu. Jakoś tak to leciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) @wariat wiem o tym, póki co szukam informacji o schowkach tubylca, striełoka, kolekcjonera Udało mi się znaleźć niewidzialne schowki i kombinuje dalej. Sprawdzę czy czegoś nie pominąłem. EDIT: Nie mam nic, tylko zadanie zbierackie :( Edytowane 21 Września 2019 przez Gh0sTp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Gram na 7.3 poczekam może da mi później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Schowek Kramarza w barze (ten drugi ) jak się do niego dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 @Ignachinio Jaki drugi? Tam jest jeden z tego co pamiętam. Możesz podać opis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Schowek striełoka w barze przy wieży obserwacyjnej ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Teraz, Zwinny napisał: Schowek striełoka w barze przy wieży obserwacyjnej ktoś wie? Wie Chodzi o tą wieżę za ogrodzeniem, którą mijasz idąc w stronę Magazynów. Musisz dojść do końca betonowego ogrodzenia, przeskoczyć za nie i do wieży u podstawy tej wieży leży plecak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Ogarnięte ale to jest idiotyczne.. Ten skok z dachu na ten drugi daszek to jakiś dramat jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 1 minutę temu, Ignachinio napisał: Ogarnięte ale to jest idiotyczne.. Ten skok z dachu na ten drugi daszek to jakiś dramat jest... Dojdziesz do schowków Profesjonalisty, zobaczysz dramat wtedy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi