Ignachinio Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 są emisje w opcjach możesz sobie je ustawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) 24 minuty temu, Sarkazm napisał: @boberm Pobrałem, zmieniłem i wkleiłem a noce nadal jasne jak poranki, Nic to nie dało ale dzięki za chęci @Sarkazm - szukałeś tego katalogu - to Ci go znalazłem. To jest "genuine" katalog z OP-ka. Bez zmian. Edycji raczej sie nie podejmę. Edytowane 6 Marca 2020 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 @Ignachinio przykro mi ale w ustawieniach mam tylko godzine strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 @sarkazm pograłem sobie trochę w OPkę :) Tak sobie przypomniałem, że na początku gry zdobycie 10 butelek Kozaka nie jest możliwe ale może znalazłeś na to sposób ;) W każdym razie MOIM ZDANIEM trzeba czekać (i mieć nadzieję, że...) aż zadanie na kompromitujące Kuzniecowa dokumenty się uaktywni. Tu @kobal pisze, że to zadanie pojawi się później ale cz tak będzie któż to wie.. https://stalkerteam.pl/topic/12030-teczka-z-dokumentami-dla-kuzniecowa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Jest możliwe o ile nie płacisz za przechodzenie przez most Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Problem polega na tym, że obchodzenie opłaty pod mostem to moim zdaniem nie jest dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Dlaczego? Masz alternatywne przejścia w obie strony a o artefakty chroniące przed radiacją bardzo łatwo @Ignachinio czyli nie ma w tej grze Emisji? Edytowane 6 Marca 2020 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Chodzi mi o coś innego. STALKER ogólnie (poza CoC - ale jest to jedyny mi znany mod) jest grą liniową i obchodzenie fabuły wcześniej czy później na graczu się zemści zablokowaniem zadań. Nie wiem jakie jest Twoje doświadczenie w uniwersum Stalkera ale wybrałeś OP-2.1 który jest uznawany za bardzo wymagający mod i nie da się go przeklikać. Uważam, że im dalej w modzie tym będziesz napotykał coraz więcej trudności nie biorąc pod uwagę liniowości tego moda. W każdym razie życzę powodzenia ! p.s. Dzięki Tobie parę godzin pohasałem sobie po Kordonie i wysypisku i przypomniałem sobie dawne czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 @OldMan ale co ma przechodzenie przez tunel z elektrą i nasyp koło ATP do omijania fabuły? xD Przecież wykonuję misję Kuźniecowa, tylko nie płacę za przechodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Są emisje ale na szczęście niezbyt często, ileż można non stop to samo oglądać przy próbie przespania nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Nie no, to byłoby za dużo gdyby co noc walili Emisją. Ważne że są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Są emisje w opcjach masz możliwość ustawienia ich gęstości. A misja dla Kuzniecowa chyba będzie możliwa dopiero po wizycie w DM i powrocie przez MP na Kordon ale pewny nie jestem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 @Ignachinio Nie, nie ma emisji w ustawieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 W dniu 2.03.2020 o 12:22, boberm napisał: @Ignachinio - o ile pamiętam to był to ten plik. Правка на исправление винтовок с автозахватом.rar Bezdyskusyjnie zrób kopie podmienianych pliczków. To plik z folderu bin.. zaraz ogarnę czy działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Ja już nie rozumiem, ten Krzyż jest w końcu na Wysypisku czy w Zapomnianym Lesie? Sprawdziłem Wysypisko i nie ma, przebiegłem się przez Zapomniany Las, uciekałem przed chimerami, pijawkami, nibyolbrzymami, psami, zmutowanymi pająkami, burerami, kontrolerami i jakimś innym dziwnym i przerażającym cholerstwem i ani jednego człowieka tam nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Krzyż w zapomnianym lesie, słabo przeszukałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 @Zwinny, bo głównie uciekałem, starałem się jednak przebieć kilka razy w koło i w poprzek obserwując czy się pojawi coś na liczniku kontaktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Witam ktoś powie jak pobrać nowe modele NPC z tej strony http://logovostalkerov.com/forum/71-970-1#27970 Wrzuciłem w translator i nic nie pomogło Oooo i jak uwolnić z kapsuły bibliotekarza, a potem Go wrzucić do kapsuły z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 @suchyyy1 Ja zauważyłem, że w 1 poście pod tamtym linkiem nie ma odnośnika do pobrania takiej paczki, ale w każdym innym poście jest spoiler, po jego otwarciu masz odnośnikii do pobrania. Czyli wygląda na to że wszystko trzeba pobrać osobno. 11 minut temu, suchyyy1 napisał: Oooo i jak uwolnić z kapsuły bibliotekarza, a potem Go wrzucić do kapsuły z powrotem. Uwolnić z kapsuły żaden problem, embrion w slot pistoletowy i wyrzucasz na ziemię. Ale jak aktywujesz mutanta z embrionu, to już go w nim nie zamkniesz. Takich cudów to nie ma 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) Ale to takie pokemony by były... myk i chimera wyjeżdża swoje zrobiła i wracaj do środka CO to by się działo... Z innej beczki.. zadania na PDA z informacjami dla Kutwy.. gdzie szukać tego cudu.. bo ani na Agropromie ani u Bandytów ani w Prypeci nie mam @boberm takie cuda wyskakują bo wklejeniu twojego dodatku. Silnik jest mniejszy niż ten który był w grze... Ma ktoś inny pomysł na to zadanie? Edytowane 9 Marca 2020 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 4 godziny temu, Ignachinio napisał: Ale to takie pokemony by były... myk i chimera wyjeżdża swoje zrobiła i wracaj do środka CO to by się działo... Z innej beczki.. zadania na PDA z informacjami dla Kutwy.. gdzie szukać tego cudu.. bo ani na Agropromie ani u Bandytów ani w Prypeci nie mam @boberm takie cuda wyskakują bo wklejeniu twojego dodatku. Silnik jest mniejszy niż ten który był w grze... Ma ktoś inny pomysł na to zadanie? Na którymś patchu toto działalo - tylko że nie pamiętam na jakim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Aaa czyli pewnie 7.3 albo 8.0 na 8.2 nie działa. Nic się nie stało grze jak podmieniłem pliki z powrotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Witam czy ten ręczny teleport dla Krzyża jest na Placu Budowy gdzieś ????? A gdzie 1 raz można spotkać Chemika bo w zapomnianym lesie go nie ma. Ok już wszystko mam ale kolejne pytanie Sidor daje jakieś zamówienia typu Заказ иа арбалетного клуба-Zamówienie klubu kuszy. Ile jest takich ukrytych zamówień jest i jak je dostać???? Edytowane 10 Marca 2020 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 1 godzinę temu, suchyyy1 napisał: pytanie Sidor daje jakieś zamówienia typu Заказ иа арбалетного клуба-Zamówienie klubu kuszy. Ile jest takich ukrytych zamówień jest i jak je dostać???? @suchyyy1 Nie pamiętam dokładnie, ale chyba 6 takich różnych zamówień ma Sidor. Żeby odblokować dialogi na te zamówienia u Sidora, trzeba u Górnika wziąć zadanie na tajemnicze czipy. Pytasz o te czipy Sidora i on Ci chyba mówi że ma ich kilka i odda Ci je jak wykonasz dla niego właśnie te zamówienia. jakoś tak to leciało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Panowie gdzie lezy PDA Dimaka w tych podziemiach.. Morduję się z tym niemiłosiernie.. Ktoś coś? w którym miejscu szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi