wariat Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 @boberm Myślę że to kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje Mam sporo czasu na granie, ale ja tam wolę takie długie, złożone mody jak OP czy Reborny, niż takie pomniejsze które bym przechodził w kilka dni, aby zaraz szukać następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Witam czy jest jakaś opcja wywołania emisji albo częste spanie bo czekam na emisje by pyknąć fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 @suchyyy1 nie ma takiej opcji, ja kilka dni temu też robiłem to zadanie za fotki różnych miejsc w zonie dla Fotografa i poprostu spałem na lokacji Jantar aż w końcu się trafiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 @suchyyy1 Emisji nie da się wywołać ani przyspieszyć, ale znalazłem możliwość spania bez ograniczeń dla łatki 8.2. Zrób najpierw kopię podmienianych plików. https://yadi.sk/d/JTe3dVPbc_e78Q Znalezione tutaj: https://www.amk-team.ru/forum/topic/13904-kovyryaemsya-v-faylah-op-21/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Orientuje się ktoś w którym miejscu na bazie monolitu w Prypeci jest pendrajw/PDA z danymi na temat nowego pancerza które polecił nam zdobyć Kutwa? nie mogę znaleźć, wszystkie szafki pootwierałem i nic a na tych rosyjskojęzycznych poradnikach ciężko się szuka zdając się wyłącznie na niezbyt dokładny translator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 @ramirez12 W piwnicy, musisz otworzyć drzwiczki biurka. Na początku są zamknięte, postrzelaj trochę w zamek wciskając f i się otworzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 tak robiłem i wszystkie szafki i biurka otworzyłem i nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Skoro tam nie ma, musisz szukać na innych lokacjach. Możliwe że na Agro szukałeś w niewłaściwym miejscu, bo tam nie ma go w biurku. Mam filmik, proszę bardzo: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 @wariat dzięki za filmik na pewno się przyda do innych lokacji ale nie mniej jednak musi chyba być jakiś inny wariant gdzie znajduje się to PDA albo mam jakiś błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 @ramirez12 A przeszukałeś te pozostałe miejsca u Borowa i tą szafkę na Agro? Bo jeśli nie ma jej w Prypeci, to musi być w którymś z pozostałych miejsc. To wszystkie możliwe miejsca pojawienia sie tego pda z kartą pamięci, nikt inny nie miał problemu że się nie pojawiła w tych lokacjach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 @wariat aaaaa tak teraz rozumiem, palnąłem gafę. Źle zrozumiałem zadanie kurcze taka gafa, pomyślałem że w każdym z tych miejsc jest ta kata a że łącznie są 3 a ona jest tylko jedna w tylko jednym z tych miejsc. Dzięki @wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Nie ma za co @ramirez12. Podobnie będziesz miał z zadaniem Iwancowa na fleszkę z danymi jeśli jeszcze tego nie robiłeś. Będą 3 lokacje a fleszka tylko w jednym z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Na jakich lokacjach są latające wyspy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 @Zwinny Zaton, Jupiter, Wschodnia Prypeć, Bagna, Kordon, Jantar, Czerwony las i Generatory. Finalna wyspa znajduje się w Szpitalu, ale tą zobaczysz dopiero jak odkryjesz kod do ZRK Wołkow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Nie wiem jak się dostać na tą we wschodniej prypeci, jest jakiś filmik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 @Zwinny Pewnie że jest. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Mam problem, nie wiem czy nie jest to problem natury technicznej przypadkiem. Wskoczyłem po niewidzialny plecak we wschodniej Prypeci ale nie mogę go podjąć, mimo że jestem bardzo blisko nie pokazuję się możliwość przeszukania. Na filmiku (2:01 min) gość robi jakiś dziwny błysk nie wiem o co chodzi i potem może podjąć schowek choć wcześniej ewidentnie też miał z tym problem. Podpowie ktoś? Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 @ramirez12 Ten schowek tak ma, że trzeba celować w jakiś jeden określony punkt, wtedy będzie możliwość zabrania go. ja też długo się z nim bawiłem. A zobacz sobie na tym filmie o 2:08 w które miejsce gość celuje gdy mu się wyświetla możliwość wzięcia. Spróbuj celować w ten punkt co on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 (edytowane) @wariat no właśnie próbowałem bite 45min i nic. Irytujące strasznie. A ten błysk co na filmiku poprzedza podjęcie schowka? to tylko jakiś błąd czy może koleś coś zrobił co pomogło? EDIT: Udało się, dla tych którzy będą kiedyś mieli ten sam problem doradzę że wielce pomocne jest z pozycji kucnięcia wychylić się w prawo i celować mniej więcej w środek plecaka. Edytowane 15 Marca 2020 przez ramirez12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 LPU na CEA 1.. Panowie kto posiada w swoich zbiorach te cudowne celowniki dla Maksa? Wszedłem tak około godziny 13 i jak na razie tylko jeden typ miał to cudo.. Gdzie szukać trzech pozostałych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 O ile pamiętam to chyba na dachu elektrowni też ktoś miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Ale tylko CEA1 czy CEA2 też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Ignachinio napisał: LPU na CEA 1.. Panowie kto posiada w swoich zbiorach te cudowne celowniki dla Maksa? Wszedłem tak około godziny 13 i jak na razie tylko jeden typ miał to cudo.. Gdzie szukać trzech pozostałych? ŁCU dla Maxa jest - o ile jeszcze pamietam - jest albo w piwnicznej czesci CEA ( tam gdzie schodzi sie po drabince) , albo po lewej stronie przejscia do Sterowni Monolitu ( na "kaloryferach?"). Edytowane 17 Marca 2020 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Na cea 1 powinni cię z dachu ostrzeliwać, wejdź bo tych schodach a resztę mają też inni w eq, trzeba wszystkich przeszukać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 @Ignachinio Trzeba przeszukiwać snajperów. Może to coś pomoże Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi