Sarkazm Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Gdzie są te narzędzia dla Chudego w bazie Bandytów na Dolinie Mroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 @Sarkazm Tu są wszystkie lokalizacje narzędzi. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Panowie taka rozmkina... mnie naszła Ile to razy spotykamy tych super Monolitwców w pancerzach z serii NS (nie mówię o tych pancernych bo tych w grze do zdobycia nie ma) i nigdy mi one z nich nie wypadały... Za to z żołnierzy z zadań Fenira to wypada mi prawie w co drugim... Takie trochę to dziwne.. @Sarkazm pytałeś co dają arty To że obecnie mój zawodnik bo wizycie na wyspach ma regeneracje zdrowia na poziomie 10000% i walczę z szponami śmierci na pieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 2 godziny temu, wariat napisał: @Sarkazm Tu są wszystkie lokalizacje narzędzi. Pokaż ukrytą zawartość Ej ale nie ma tych narzędzi w Dolinie Mroku, w obu tych miejscach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @Ignachinio Z monolitowców pancerze NS raczej nie dostaniemy. A jak chcesz taki to w podziemiach Prypeci jest plecaczek z egzą, ale nie pamiętam, czy dokładnie z NS, czy egzą Szturmowiec. Tam w korytarzu gdzie są tuszkany trzeba wejść do ścieku i iść do końca, plecak leży w wodzie. @Sarkazm Jak nie ma narzędzi w Dolinie mroku to szukaj na Magazynach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Pewnie u Kutwy leżą @Sarkazm @wariat o patrz to zaraz się tam pofatyguję A tego pancernego kombinezonu nie idzie zdobyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Takiego pancernego jaki mają niektórzy monolitowcy? Nie, takiego nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Szkoda A powiedz mi SKATA ale w barwach Najemników idzie zdobyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Takiego SKATA jak u najmów to nawet w spawnerze nie ma, więc nie znajdziesz takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ale lipton... pancerz który występuje często i nie idzie go zdobyć. A przecież zrobienie go nie powinno być problemem.. W grze jest cała rodzina SKATÓW Choć w sumie Wolności Skata też nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 A co Cię tak na przebieranki wzięło? Spory kawał gry przeszedłeś, jakby były dostępne takie pancerze to już dawno by Ci wpadły w ręce. Jak takiego nie znalazłeś do tej pory to już nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ile można biegać w Egzie Czarnego Doktora.. jeszcze z tymi artami z wysp... Taka regeneracja zdrowia, że żaden mutant nie ma podejścia.. To chciałem sobie pobiegać w czymś innym. No wiem wiem Nie ma ich ale znając OP to że czegoś nie ma przez większość mojej gry nie oznacza, że za chwilę się nie pojawi.. O chociażby MG-4 dopiero przy zadaniu dla Akila zaczęła ta spluwa wypadać a tak to brak jej w schowkach zadaniach u przeciwników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Kryształowe Czaszki we wschodniej Prypeci ktoś coś? @wariat? I jakby dało radę Leżę Fenira w Podziemiach Prypeci Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @Ignachinio- leże jest w tej wielkiej hali na samej górze za zawalonymi meblami i innymi rzeczami w uchylonej szafce A ktoś wie gdzie znajdę izomorf, aparat do pistoletu który Leśnik składa???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Witam. Gdzie można namierzyć Leszego,bo na Wysypisku go niema,są tylko jego kompani I drugie pytanie; ile rodzajów jest embrionów,aby zebrać dla Sacharowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @Akron1112- Nie wiem czy dobrze mówię ale Leszego nie ma na wysypisku jest za to jego PDA w BTR 1 lub 2 po prawej stojąc pomiędzy pojazdami a hangarem. Szukaj w lekko uchylonym włazie na przedzie BTR-ów. A co do kapsuł nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Sacharow chce tylko które można znaleźć w grze.. A nie ma w opisie zadania ile potrzebuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) @Ignachinio Kryształowe czaszki Spoiler Leże Fenrira Spoiler @suchyyy1 Który izomorf? Możesz dokładniej? Jedna część znajdujesz w x-10, drugą część znajdujesz w przedszkolu w kryjówce Korna a trzecią część chyba ma Leśnik. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @Ignachinio A znalazłeś może gdzieś tam nagrania z wszystkimi schowkami Kostii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) A wejdź w temat NS + dopa 14.08 w dział poradniki tam masz wszytki schowki Kostii opisane Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Ignachinio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ale tego nie da się pobrać żeby mieć w razie potrzeby, a właśnie, co z tym pieprzonym DOcentem jest nie tak??? Miał mi zaznaczyć na PDA gdzie jest Szczur i nic, 5 PDA mi zabrał a nikogo nie zaznaczył, to oszustwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Schowki Kostii są łatwe pobierz sobie fotki znajdziesz na pewno To najprostsza linia Może @wariat będzie miał gdzieś filmik... Szczur jest na Kordonie w opuszczonym młynie. Na lewo przed mostem jak idziesz od strony Wsi Kotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 A tak, rzeczywiście, to on chciał bym się za niego chyba u Barmana wstawił, mam go sprzątnąć i oddać PDA Bandytom czy sprowadzić do Baru jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @Ignachinio @Sarkazm Przecież jest taki temat na forum. Używanie szukajki nie boli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 No i podziękował, a co z tym Szczurem? Zabić czy przyprowadzić do Baru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi