VooDoo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 [wykorzystanie percepcji] usłyszałeś krzyk pijawki za tobą, lecz była na tyle blisko, że nie zdołałeś strzeliłeś jedynie się odwrócić. Pijawka rzuca Ci się do gardła, co robisz? [ Dodano: Pon 24 Sie, 2009 ] ehhh powinno być jeszcze "[nieudane wykorzystanie zwinności] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Chwytam pijawkę za obie ręce i przewracam na ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 [wykorzystanie siły] Najpierw upuściłeś broń, gdyż chciałeś załapać Pijawkę co CI się udało. Gruchot łamanych nadgarstków mutanta towarzyszył jego przygwożdżaniu do ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Skutecznie zablokowałem nogą krtań pijawki i wyciągnąłem strzelbę, celując prosto w głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Podczas wyciągania broni Pijawka chwyciła Cię za głowę i przybliżyła do macek/otworu gębowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Z racji tego, że miałem przy sobie podręczny nóż, którego mi nie skonfiskowano, próbuję rozciąć nim macki pijawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Miał go Adrian! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zabrałem go mu, żeby rozwalić sznur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Kiedy? Czy ja o tym wiedziałem? czy on o tym wiedział ;]? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Kolejna logika. Grubego sznura nie rozwaliłbym samymi rękoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Gdzie? Tam nie było sznura tylko łańcuch. Zresztą ja nie wiedziałem że ty w ogóle coś robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 No dobra. I tak próbuję nadal odstrzelić strzelbą macki pijawki spod spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Odstrzeliłeś parę macek, ręka potwora puściła Cię, lecz przy okazji podrapała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Wpakowałem w unieruchomioną pijawkę cały magazynek z shotguna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Po 2 strzałach Pijawka wyrwała Ci z rąk Shoutguna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Dziwne, że jeszcze żyje... Jako że za czasów świetności byłem najlepszym bokserem w wadze ciężkiej, postanowiłem walczyć wręcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ehh... To pijawka jak z AMK. Zapaśnik? Dobra... Pijawka zaczyna Cię drapać jak oszalała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Nie daję się i uderzam w najbardziej śmiertelne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 najbardziej śmiertelne miejsca. Powiesz jakie? --- --- --- --- --- --- --- Zabijasz Pijawkę jednym celnym uderzeniem. Otwierają się drzwi, a strażnicy mówią żebyś wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Powiesz jakie? Krtań, tętnica, serce. Wychodzę z areny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Teraz tylko Dino i możecie dalej grać ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Jako, ze nie mamy gm-a to narazie bede go zastepowal. Drzwi do celi otwieraja sie i wchodzi straznik. -Dino ruszaj sie, teraz twoja kolej! Wychodzisz za straznikiem do zbrojowni i masz do wyboru: spas 12 ak-74n [zdolnosc int. wyglada na srednio zuzyty.] + krotkie beretta 92f walter p99 Co wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Wybieram spasa i waltera -A nie macie chłopaki w tym swoim składziku jakiejś małej maczetki zamieniłbym ją chętnie na moją broń krótką, lepsza zabawa by z tego wynikła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Straznik: -hehe widze, ze kolega lubi zabawy z bronia biala. [wyciaga noz i rzuca ci go] -A teraz pora na arene. Ruszaj sie! Wchodzisz na arene i slyszysz odglosy mutantow [uzycie zdolnosci int. i per. rozpoznajesz odlosy sapania 2 zmutowanych dzikow. Co robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Przeładowuje Spasa i otwieram ogień do dzika po prawej, bo wyskoczyły 2 na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi