coles313 Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Mod mi się zbuntował i straciłem możliwość montowania radionadajników .Znalazłem dwa czołgi i nie było problemu jednak na kolejnym już nie mogłem nic zrobić .Myślałem że z tym zadaniem coś się skopało ale podobnie okazało się w zadaniu dla Woronina na BTR tam też nie mogę zamontować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Czy na tych czołgach widnieją takie zielonkawe przeźroczyste kostki, które wskazują miejsce umieszczenia nadajników? Jeśli tak, to może już nie masz tych nadajników. Cztery czołgi są na terenie elektrowni, jeden w Czerwonym Lesie, a jeden na drodze na prawo od Radaru. Na tych tankach powinny pulsować te półprzeźroczyste kostki, które wskazują i pozwalają na ustawienie znacznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Znaczniki są, pokazuje się napis ,,zainstaluj nadajnik ,, i tyle , to wygląda tak jakby przestał działać przycisk F . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 3 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 A próbowałeś innych klawiszy? Być może, przez jakąś nieuwagę, coś się przestawiło. Te półprzeźroczyste kostki są z tyłu wieżyczek, w miarę zbliż się do nich i próbuj wszystkiego. Najlepiej sprawdź w opcjach ustawień klawiszy, jak masz użycie przypisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 To są zwykłe nadajniki GPS nie jakieś specjalne zresztą Wkręt daje Ci ich za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 4 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 @Ignachinio To był strzał w dziesiątkę , brak nadajników GPS w plecaku . Dzięki wielkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 W dniu 2.02.2023 o 20:24, metek58 napisał(a): Czy na tych czołgach widnieją takie zielonkawe przeźroczyste kostki, które wskazują miejsce umieszczenia nadajników? Jeśli tak, to może już nie masz tych nadajników. No widzisz, gdybyś dokładniej czytał wcześniejsze podpowiedzi, to byś znał przyczynę swojego problemu, a tak wystawiłeś innych na dumanie, co to masz za przypadłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 4 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 @metek58 Mea culpa , rzeczywiście może niezbyt dokładnie czytałem , na swoją obronę dodam tylko że wyszedłem z błędnego przeświadczenia że te nadajniki mam z automatu a nie że są fizycznie w plecaku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi