Wilk Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Tu opisujcie najstraszniejsze momenty w grze.Oto moje ,,przeżycie'':Wchodzę do labolatorium X18 czy jakieś tam nie pamiętam dokładnie w każdym razie wchodzę i myślę sobie ,,szybko to zrobię''i wtedy serce podskoczyło mi do gardła ściana po prawej się zawaliła i przestraszyłem się jak nigdy!I co gorsza wyskoczył mi jakiś potwór i death...normalnie myślałem że zawału dostanę!!!Dobra teraz wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Hmmm... Ja swój najstraszniejszy moment miałem w Dolinie Mroku. Wybijałem bandytów i został ostatni, tylko nie wiedziałem gdzie. Miałem na PDA że 1 osoba się gdzieś w pobliżu znajduje, no więc szukam szukam, i idę sobie po jakimś korytarzu a tu zza winkla wyskakuje ten jeden i zaczyna strzelać, oczywiście poległem gdyż nie opanowałem emocji i byłem w szoku. Tak się mówi lecz gdy się gra na słuchawkach wokół nic nie słychać tylko tą muzyczkę to robi wrażenie taka sytuacja ^^. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Ja szedłem w czerwonym lesie w nocy, a tu nagle pijawka przed oczami. Myślałem że się zesram, ale wskoczyłem szybko na kamień i jakoś dałem radę. Ta pijawka już kilka razy mnie zabiła w Czerwonym lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Jak dla mnie najbardziej nastrojowe sa laby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Jak dla mnie najbardziej nastrojowe sa laby. Może uzasadnij swoją wypowiedź. Twoje posty są coraz krótsze i ni jak mają się do jakości :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Co tu uzasadniac. Jak dla mnie najbardziej klimatyczne miejsca to labolatoria. Niby nic nowego tam niema, a caly czas trzymaly mnie w napieciu. Za pierwszym razem jak zwiedzalem laba w dolinie mroku troche sie balem co takie bedzie w srodku. Wyobraznia pracuje na pelnych obrotach. [ Komentarz dodany przez: Elvis Scatter: Wto 06 Paź, 2009 ] No i w ten sposób. Od razu wypowiedź nabiera kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Ta pijawka już kilka razy mnie zabiła w Czerwonym lesie. Ta pukawka dwuręczna RP-74 czy jakoś tak bardzo dobrze się sprawdza na takie momenty. Raz na jakimś modzie miałem starcie w wiosce pijawek z oszałamiająca ilością stworów wśród nich Kontroler, Pijawki, ten co tak tupie nie pamiętam nazwy i drobnica jak dziki ale prawie wszystkie rodzaje. Portki całe zafajdane cały mag poszedł ale wyszedłem cały choć z Egzo zostały strzępy. A co do normalnej gry to laboratoria i wyskakujące snorki to jest niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLOOD_STALKER Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Mój najstraszniejszy moment to jak jestem na wysypisku przy tej stacji autobusowej nagle od tyłu wyskakuje mi snork ja się odwracam on już skacze mi na łeb i jak już jest w górze to nagle kasuje mnie do windows i bugtrap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Dla mnie najstraszniejszym momentem była wędrówka przez Czerwony Las, gdy to sobie hasałem jak czerwony kapturek, tu seria z niestłumionego kałacha od monoliciarza. Dodam iż była noc za oknem jak i w grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Szczerze ja miałem kilka najstraszniejszych momentów w grze. Szczególnie w labkach te straszne odgłosy , albo skrywający się mutant, który nagle atakuje albo jak stalkerzy mnie atakowali i wychodzlili znienacka. Ale najbardziej hardkorowe momenty były w wiosce pijawek .Jeśli chce się poczuć najstrzaniejsze momenty to najlepiej grać 1 raz, bo potem już jesteś przygotowany na takie coś, ale nawet podczas 2 grania czasami czychają na nas niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Laboratorium x16, bywało, że sam Jantar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenstein Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Ja tam się nie boję takich rzeczy, ale jak już to wybieram X-16 Lab w Jantarze. Taki opuszczony, ale zamieszkały przez mutanty kompleks przyprawia o dreszczyk emocji. Ale nie owijając w bawełnę można się przestraszyć jak jakiś monoliciarz zaatakuje cię znienacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubic123 Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Ja sie boje X18 bo pierwszy raz jestem tam i sie boje co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilov Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 x16 lab wszędzie mutanty i te dziwne odgłosy.Jak poszedłem tam 1 raz to nieźle się przestraszyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati1012 Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Mnie przeraża ten stwór w laboratorium który zabija falami psionicznymi...nie za bezpiecznie jest też isc przez Limańsk nocą bez noktowizora... [ Dodano: Pon 23 Lis, 2009 ] a z tym Limańskiem to nieźle wyskoczyłem przecież to nie w SoC:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 nie za bezpiecznie jest też isc przez Limańsk nocą bez noktowizora... Zauważ, że to jest temat o Cieniu Czarnobyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati1012 Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Wybacz Admin:) ps ale przyznałem się zaraz do wtopy pod spodem zobacz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Najlepszy momentem jak dla mnie była Pijaka w Agropromie. Żołnierz w krzakach w Kordonie :-? oraz jak nie usłyszałem nibyolbrzyma w laboratorium x18. Kurczę idę sobie na wprost do ciała naukowca a tu bum, obracam kamerę a tam stwór ... Tak się strachu najadłem że kolacji nie trzeba było. A i jeszcze te dźwięki nie raz jak by coś waliło w drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel350 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Najstraszniejszy moment- zdecydowanie spacer w podziemiach pamiętam jeszcze jak ręka mi się trzęsła na myszce... Stary, dobry S.T.A.L.K.E.R. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Dla mnie najstraszniejszym przeżyciem w grze była pijawka w podziemiach Agropromu,oraz Nibyolbrzym w jakimś tam laboratorium(nie pamiętam nazwy wiem tylko że wejście jest chyba w dolinie mroku) . W ogóle nie lubię żadnych podziemi w tej grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Gdy , pierwszy raz schodziłem do podziemi i wyszedłem z klatki usłyszałem okrutny ryk spojrzałem w lewo i nagle pokazała mi się pijawka pociągłe za spust AKM i mało co nie spadłem z krzesła , jeszcze z dobre kilka minut miałem drgawki . Wszystko to działo się w ułamku sekundy . Ostatnio tak się przestraszyłem gdy zobaczyłem Alme w FEAR podczas schodzenia po drabince ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ja wogóle nie lubię przed czymś uciekać bo mam takie śmieszne uczucie jakby ktoś mnie na prawdę gonił. A najstraszniejszy moment to było pierwsze zejście w podziemia i spotkanie z pijawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesnik_Face Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Ja najstraszniejszy moment miałem gdy jestem na wysypisku i idę przy tym jakby przystanku co jest po prawo od tych hangarów patrzę a na tej mapce pokazuje że gdzieś jest jeden cel,odwracam się a tu snork na mnie wskakuje od tyłu ja już chcę strzelać a tu mi komputer siada :D.Okazało się że wyłączyli prąd,jakaś awaria.Serce mi waliło jak Stalkerowi gdy krwawi.W tym momencie gdy sie wyłączył poczułem dosłownie to samo tak jakby z tyłu zaraz miał na mnie wskoczyć snork. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Jak dla mnie cała seria stalkera nie jest w ogóle straszna, nawet gdy schodziłem do podziemi Agropromu i wyskoczyła na mnie pijawka to się nie przestraszyłem za bardzo. Co innego np. taka Penumbra czy Amniestia gdzie ma się ciągłe poczucie że coś jest za twoimi plecami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 No jak grasz na słuchawkach i pojawi się za tobą mutant i zaryczy to drgniesz nie ma bata, poza tym te ryki w niektórych miejscach tez są niemiłe i pasują do klimaty na Agroprom wchodzisz do kryjówki Striełoka i ryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi