Marqz_ Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja Cześć Panowie. Mod jest znakomity ale zanim dodadzą kolejną fabułę powinni rozwiązać problem z istniejącymi. A mianowicie, Spektrum projekt: dolina szeptów ten nasz koleżka z którym wchodzimy do labu pod kordonem nie spawnuje się w labie. Podnoszę deszyfrator z martwego czystoniebowca ale nic nie mogę zrobić. Przerwałem grę i zacząłem na przekór śmierci w pajęczynie kłamstw. Załatwiłem powinnościowców na checkpoincie, zabiłem chimerę i już nie ma z kim gadać. Nikt nic nie ma dla mnie. Fabuła stoi. Jak macie jakieś pomysły jak z tym ruszyć na przód to będę wdzięczny za podpowiedzi. W końcu przez tego moda peceta nowego kupiłem 🙂 A propos, sorry za offtop szukam vigora gk41 wiadomej edycji. Dobrze zapłacę. Mychę i pada mam bo Stalkera 2 tłukę na series S. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dertach Opublikowano Środa o 13:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 13:53 Witam, mam problem w Spektrum projekt: dolina szeptów, jak sie idzie do tego lab x5 to nasz koleżka nie chce sie tam respić w dalszej części laboratorium, ktoś coś znalazł na to jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi