Ais Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Hmm... nie wiem czy to bug, czy co, ale czy ktoś wie gdzie można spać w Prypeci? Sprawdziłam wszytkie sienniki i łóżka w pralni i żadne nie pozwala na znajomą komendę "śpij" :/ Czy ktoś miał ten sam problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alpin Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Łóżka obok schowka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ais Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 No to mamy pierwszego potwierdzonego bug-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 To nie jest bug tylko kiepskie ustawienie opcji spania. Aby działało trzeba wskoczyć po skrzynce na pryczę i z niej skoczyć na ziemię lub się ogólnie tam pokręcić - ja tak złapałem ten tajemniczy przycisk Spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ja podszedłem do regału obok łózka i była opcja "Spij" może z którymś patchem to poprawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ais Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 To nie jest bug tylko kiepskie ustawienie opcji spania. Aby działało trzeba wskoczyć po skrzynce na pryczę i z niej skoczyć na ziemię lub się ogólnie tam pokręcić - ja tak złapałem ten tajemniczy przycisk Spać Mówisz prawdę, sprawdziłam i dziala, ale naprawdę długo trzeba szukać :/ Dzięki za radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Cieszę, że się udało I polecam się na przyszłość :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donord Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Hmm.. ja nie mialem z tym problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ja po pewnym czasie dopiero nauczyłem się, gdzie jest miejsce śpij i teraz to już automatycznie trafiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ais Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ja po pewnym czasie dopiero nauczyłem się, gdzie jest miejsce śpij i teraz to już automatycznie trafiam. Teraz to ja też, ale zmyliło mnie to ze w Janowie i na Składowsku to było bardzo "logicznie" umieszczone, a w prypeci było dość nieintuicyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MineFux Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 (edytowane) Nauczyliście się spać ... no no to już coś wielkiego a teraz polećmy na księżyc w poszukiwaniu sera :D Głębia niektórych postów powala LD Edytowane 6 Lipca 2012 przez LordDino 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Nauczyliście się spać ... no no to już coś wielkiego a teraz polećmy na księżyc w poszukiwaniu sera :D Może Ci odpiszą... Chociaż rzeczywiście, problemy mieli spore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Nauczyliście się spać ... no no to już coś wielkiego a teraz polećmy na księżyc w poszukiwaniu sera :D Przeczytałem dopiero dzisiaj - ode mnie na początek minus jeden, za niepotrzebną drwinę, przedszkolne poczucie humoru i naigrawanie się z innych. I do tego jest to jego pierwszy post... 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MineFux Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Jestem niezmiernie ucieszony tym iż już AŻ 2 OSOBY zacytowały mój "humorystyczny i drwiący" post. A co do minusów i plusów to mnie nie obchodzą panie Papaczos - ale jestem pewien że ta banda dzieci "neo" z góry mi je dała :D Z poszanowaniem od MineFux Na plusy jak i minusy trzeba sobie zasłużyć. Swoją drogą masz niezły zapłon (ostatni post 08 LIPCA). Przeczytaj sobie jeszcze raz uważnie post cichego. Na tym forum masz szanować KAŻDEGO - Agrael. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 MineFux, sarkazm zawarty w Twoich słowach powalił mnie na kolana. Nie każdy miał Stalkera w kołysce przy urodzeniu, nie każdy wszystko wie, a co najważniejsze, nie każdy jest chamem i Ci którzy nie są, grzecznie pytają. Szanuj Ludzi. Na shoutbobox-sie spróbuj swoich sił, tam dostaniesz odpowiedź na bieżąco.Ps. Do administracji: słowo cham jest dopuszczalne zgodnie z wyrokami sądu, które dały nam precedens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MineFux Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Ojejku ! MineFux, sarkazm zawarty w Twoich słowach powalił mnie na kolana. Nie każdy miał Stalkera w kołysce przy urodzeniu, nie każdy wszystko wie, a co najważniejsze, nie każdy jest chamem i Ci którzy nie są, grzecznie pytają. Szanuj Ludzi. Na shoutbobox-sie spróbuj swoich sił, tam dostaniesz odpowiedź na bieżąco.Ps. Do administracji: słowo cham jest dopuszczalne zgodnie z wyrokami sądu, które dały nam precedens.. A co do warna od Agraela z zasługą na plusy i minusy to jak już pisałem nie obchodzą mnie jakieś wirtualne punkciki - so... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Jak cie interesują cię plusy i minusy to twoja sprawa. Jak będziesz dymił i skakał do starszych forumowiczów to się pożegnamy nie będzie tolerancji dla pieniaczy. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi