Agrael Posted May 7, 2023 Report Share Posted May 7, 2023 Platforma: Cień Czarnobyla 1.0006 Data premiery: 04.11.2015 r. Autor: VonLichstein OPIS: Spoiler Paczka rozszerzająca dostępny arsenał w Cieniu Czarnobyla. Dodatkowo zmienia tekstury, animacje oraz dźwięk broni, które znalazły się w oryginalnej grze. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Zalecana kolejność instalacji: 1. Cień Czarnobyla 1.0006. 2. Pobrane i wypakowane archiwum moda umieszczamy w głównym katalogu gry. 3. Dodajemy wypakowaną zawartość nieoficjalnego patcha. 4. W pliku fsgame.ltx zmieniamy linię: $game_data$ = false| true| $fs_root$| na: $game_data$ = true| true| $fs_root$| LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Część 1 (ModDB) - [KLIK] Część 2 (ModDB) - [KLIK] Część 3 (ModDB) - [KLIK] Część 4 (ModDB) - [KLIK] Nieoficjalny patch 1.2: ModDB - [KLIK] Źródło: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted May 7, 2023 Report Share Posted May 7, 2023 Widzę, że można w tej paczce znaleźć raczej rzadko spotykane w stalkerskich weapon packach pukawki. Ciekawe co jeszcze @edit 😉 Jest i trochę różnych staroci pode mnie. MG42, Stg 44, Mauser różne SWT czy SKS. Przejrzałem zdjęcia i sporo fajnych giwer z różnych czasów, też ze współczesnych żeby nie było, że same starocie. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted May 7, 2023 Author Report Share Posted May 7, 2023 Fakt, sporo tego jest. Różne wersje AK, PP-91 Kedr, czy M1 Carbine, którego nie widziałem w żadnym modzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts