Marqz_sfd Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Mam takiego quest-a ?eby na wysypisku znale?? gostkowi mp5 na amunicj? pistoletow?. Pisa? co? o tunelu wysypisko/agroprom ale nic tam nie znalaz?em. Kto? wie gdzie go znale?? ? Dzi?ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Na samym ko?cu tego tunelu jest cia?o w ciele bro? to jest ten tunel na przeciwko hangaru do którego wchodzi si? ko?o lokomotywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marqz_sfd Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Dzi?ki wielkie, a mia?em tam problem bo jak wszed?em troch? g??biej to od razu wyskoczy?o ?e promieniowanie maksymalnie szkodliwe i od razu gin? od napromieniowania. Ale nie próbowa?em jeszcze z kombinezonkiem od ch?opaków od Kruglowa zobaczymy mo?e co? da. Mam te? pytanie odno?nie radiacji w koralach i innych artefaktach. Co zrobi? ?eby je nosi? i nie ros?o ska?enie bo kombinezony nic nie daj?, promieniowanie niby ok ale tam jest dodana radiacja i nie wiem co z tym. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Trzeba nosi? arty obni?aj?ce promieniowanie na pocz?tku Kamienna krew potem inne, arty tez pomog? Ci z ta broni? b?d? obni?a?, zbija? za?apane promieniowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Tam jest taki krótki odcinek, który maksymalnie spowalnia gracza je?li si? go przejdzie dalej jest mniejsze promieniowanie ale atakuj? nas te przero?ni?te szczury A zwykle kr?ci si? nam wtedy w g?owie od promieniowania, ?e oczopl?su mo?na dosta? i ma?o ?ycia mamy wi?c ?atwo o zgon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Tam jest taki krótki odcinek, który maksymalnie spowalnia gracza je?li si? go przejdzie dalej jest mniejsze promieniowanie ale atakuj? nas te przero?ni?te szczury A zwykle kr?ci si? nam wtedy w g?owie od promieniowania, ?e oczopl?su mo?na dosta? i ma?o ?ycia mamy wi?c ?atwo o zgon. Wystarczy wykrywacz anomalii i omijamy ?ukiem ogniska promieniowania . Jak go nie masz to ?rutówka na szczury i artefakty zmniejszaj?ce promieniowanie ,biegiem do przodu i jeste? prawi ca?y na ko?cu tunelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Mam takiego quest-a ?eby na wysypisku znale?? gostkowi mp5 na amunicj? pistoletow?. Pisa? co? o tunelu wysypisko/agroprom ale nic tam nie znalaz?em. Kto? wie gdzie go znale?? ? Dzi?ki Hmmm... a kto tego kwesta zleca ? Gram ju? w Soliank? kawa? czasu, na Wysypisku by?em niezliczon? ilo?? razy, gada?em ze wszystkimi, a tu si? okazuje, ?e mnie jaki? kwest omin?? Tak mi si? co? jawi, ?e to chyba Szary (ze z?omowiska sprz?tu na Wysypisku) chcia? w wersji podstawowej ten w?a?nie MP5, ale mog? si? myli? Rzeczony MP5 na amunicj? pistoletow? znlaz?em w tunelu obok przej?cia na Agroprom - tam gdzie jest spora radiacja, a poniewa? do niczego mi nie by? potrzebny wymieni?em go na artefakt u Worona (te? na Wysypisku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 To jest standardowy kwest Jurika który mo?esz otrzyma? zaraz po wej?ciu na Wysypisko i uratowaniu Jurika od bandytów, Wprawdzie wymaga troch? g??bszego wej?cia w dialog z Jurikiem. MP5 na pistoletowa amunicj? powinien by? w trupie le??cym na ko?cu tunelu kolejowego prowadz?cego w stron? Agropromu, przy samym zawale. Po drodze w tunelu jest ognisko radiacji i szczury, a przed tunelem bandyci atakuj?cy Hangar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 A ... to takie buty Niestety jako? nigdy nie udawa?o mi si? ocali? tego biednego Jurika od rozstrzelania przez Bandytów (ani w podstawce, ani w Soliance) Tak te? sta?o si? i tym razem No to faktycznie nie mog?em tego kwestu dosta?, skoro zleceniodawca poleg? zanim mog?em z nim pogada? Tak czy owak dzi?ki za info trurl3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Tych bandytów podchodzi si? sposobem - rzucasz w nich granatem dymnym. Wtedy si? rozbiegaj? i jest realna szansa na wystrzelanie ich zanim utrupia Jurika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi