djdred Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Witam Z racji że będzie nowa odsłona gry chciałbym wrócić po 10 latch do starej. Problem w tym że jest teraz milion wersji. Którą zacząć grać by była już najfajniejsza,poprawiona itp Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Meta Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Dla przypomnienia najlepiej oryginał + ewentualnie ZRP, chyba że jesteś bardziej fanem modów, to może inni coś podpowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Darrien Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Weź oryginał. A jak musisz mieć jakieś mody to bierz te graficzne i śmigaj żołnierz po strefie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Milas Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Pytanie co rozumiesz przez "powrót do starej odsłony" bo starych odsłon jest kilka, a dokładniej trzy: Czyste Niebo, Cień Czarnobyla, Zew Prypeci. Jednak nie do końca rozumiem, o co Ci chodzi z tymi wersjami, ponieważ instalując daną część, instalujesz jej najnowszą wersje, co jest chyba logiczne. Chyba że miałeś na myśli modyfikacje, w takim wypadku zależy jaka część Cię interesuje i co chcesz uzyskać. Dla przykładu, jeżeli zamierzasz ograć najmłodszą z odsłon "Zew Prypeci" z tym że, zależy Ci na zachowaniu oryginalnej fabuły, ale z podrasowaną grafiką, to zwykła modyfikacja pokroju "Complete Mod" Ci wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sin member Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zacznij od podstawek, ja polecałbym bez modów, wkońcu wracasz po długiej przerwie. Przypomnisz sobie nostalgie ;) Po przejściu podstawek, polecałbym Lost Alpha i Oblivion lost, oraz jakiś free playowy mod, typu Anomaly, Dead Air, albo Call of Misery Cytuj Odnośnik do komentarza
OldMan Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Pamiętam jak dodałem do SOC dodatek graficzny Autumn Aurora 2 Chociaż grę przechodziłem kilka razy wcześniej to ten dodatek mnie zmiótł. Najbardziej pamiętam gdy pierwszy raz dotarłem w okolice hangaru na Wysypisku i chciałem odbić w stronę Agropromu. Noc, leje deszcz a ja tylko z pistolecikiem i w lichej kurteczce po jakimś bandycie przytulony w do muru czekałem na błysk pioruna żeby wypatrzeć wroga... Oj działo się a mod szczerze polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwinny Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Polecałbym bez modów zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza
Sin member Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 8 godzin temu, OldMan napisał(a): Pamiętam jak dodałem do SOC dodatek graficzny Autumn Aurora 2 Chociaż grę przechodziłem kilka razy wcześniej to ten dodatek mnie zmiótł. Najbardziej pamiętam gdy pierwszy raz dotarłem w okolice hangaru na Wysypisku i chciałem odbić w stronę Agropromu. Noc, leje deszcz a ja tylko z pistolecikiem i w lichej kurteczce po jakimś bandycie przytulony w do muru czekałem na błysk pioruna żeby wypatrzeć wroga... Oj działo się a mod szczerze polecam ! Mod bardzo fajny, ale jego stabilność pozostawia wiele do życzenia. Gdyby chodziło o same wyloty to pół biedy, problemem są trwałe usunięcia zapisow. Najdalej zaszedłem na Jantar, a potem zapisy mi usuwało Cytuj Odnośnik do komentarza
OldMan Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Sin member napisał(a): Mod bardzo fajny, ale jego stabilność pozostawia wiele do życzenia. Gdyby chodziło o same wyloty to pół biedy, problemem są trwałe usunięcia zapisow. Najdalej zaszedłem na Jantar, a potem zapisy mi usuwało Fakt, że grałem w taki zestaw dawno temu ale nie pamiętam tego typu problemów. Wiem, na stówę że grę ukończyłem. Byłem modem zaskoczony i zachwycony dlatego poleciłem dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi