cez137 Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Zrobiony Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 26 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Witajcie. W związku ze zbliżającą się premierą tłumaczenia do OwO Ep. III Udostępniam łatkę do spolszczenia Epizodu II Jest to o tyle istotne, że wszystkie epizody są ze sobą połączone I warto je ograć po kolei. Proszę o umieszczenie łatki z załącznika w pierwszym poście. gamedata.zip Wypakowaną łatkę wrzucamy do głównego katalogu gry ze zgodą na nadpisanie plików. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DukeTheWizard Opublikowano 16 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Ok bratany - epizod skończony - powiem tak - super się grało, niesamowite zwroty akcji i jak na liniówkę to fabuła super. Przynajmniej mi się podobało. Dziękuję wszystkim, którzy wnieśli wkład w spolszczenie i udostępnienie moda. Jeszcze raz dzięki bratany i zaczynam cz.3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano Poniedziałek o 11:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:14 Gra się fajnie, ale... No nie lubię Bumera. Nie lubię i już! Kręci, mataczy od przybycia na Kordon a teraz jeszcze Spoiler zabił bogu ducha winnego stalkera w podziemiach 😞 Ktoś mi wyjaśni, dlaczego stalkerzy z Fermy nie lubili Architektów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano Poniedziałek o 15:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 15:59 Autor moda nawiązał luźno do charakteru głównej postaci i jego kolesi: Część 1 i 2, polecam. https://www.filmweb.pl/film/Beema-2003-118694 https://www.filmweb.pl/film/Bumer%3A+Film+vtoroy-2006-118695 Spoiler p.s. bumer to potoczna nazwa na BMW i wbrew opinii młodych kumamy wszystko tylko nie reagujemy bo do zetek (z jak zjeb) nic nie dociera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano Wtorek o 21:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:35 Ja nadal Bumera nie lubię. Spoiler Liczyłem na to, że w Wiosce Kotów dostanie kulkę i się już nie podniesie. Właśnie instaluje się cz.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi