Łobuz Posted September 22, 2023 Report Share Posted September 22, 2023 Zamiast opisu zadania mam znaki ???? ??????? . Niektóre nowe mutanty i bronie, też tak mają . Wgrywałem znowu polonizacje i nic . Może ktoś ma pomysł jak to naprawić , Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted September 22, 2023 Report Share Posted September 22, 2023 A zmieniałeś w opcjach czcionkę i kodowanie na Central European? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łobuz Posted September 22, 2023 Author Report Share Posted September 22, 2023 Oczywiście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted September 22, 2023 Report Share Posted September 22, 2023 W takim razie nie wiem, o co może chodzić. Przeczytałem encyklopedię, która zawiera nowe mutanty i nie zauważyłem znaków zapytania. To samo się tyczy broni, zadań. Nie wiem, jak pomóc. Przyjdzie mądrzejszy, to wymyśli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted September 23, 2023 Report Share Posted September 23, 2023 @Łobuz Wstaw sejwa i z dwa zrzuty ekranu z zamienioną czcionką. Chociaż grać nie będę to sentyment do wcześniej ogranych wersji pozostał. Z ciekawości zobaczę jak mod wygląda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted September 23, 2023 Report Share Posted September 23, 2023 @Łobuz bo pewnie zacząłeś grać na niepełnym spolszczeniu, które było w OP 2.2 od początku (spolszczenie z OP 2.1), a przecież w modzie była masa nowych rzeczy i zmian w starych więc to wszystko co doszło do moda będzie wyglądało tak ???????? ????????. Nawet jak wrzuciłeś potem ostateczną wersję spolszczenia to bez nowej gry się nie obejdzie bo na starych zapisach i tak będziesz miał te znaki zapytania. Ewentualnie masz może też wypakowaną gamedate moda? Bo np sobie ułatwiasz rozgrywkę i wtedy pliki z niej mogą nadpisywać po odpaleniu moda te gry. Problemy opisane tutaj, początek tematu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts