Łobuz Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Zamiast opisu zadania mam znaki ???? ??????? . Niektóre nowe mutanty i bronie, też tak mają . Wgrywałem znowu polonizacje i nic . Może ktoś ma pomysł jak to naprawić , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 A zmieniałeś w opcjach czcionkę i kodowanie na Central European? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 22 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 W takim razie nie wiem, o co może chodzić. Przeczytałem encyklopedię, która zawiera nowe mutanty i nie zauważyłem znaków zapytania. To samo się tyczy broni, zadań. Nie wiem, jak pomóc. Przyjdzie mądrzejszy, to wymyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 @Łobuz Wstaw sejwa i z dwa zrzuty ekranu z zamienioną czcionką. Chociaż grać nie będę to sentyment do wcześniej ogranych wersji pozostał. Z ciekawości zobaczę jak mod wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 @Łobuz bo pewnie zacząłeś grać na niepełnym spolszczeniu, które było w OP 2.2 od początku (spolszczenie z OP 2.1), a przecież w modzie była masa nowych rzeczy i zmian w starych więc to wszystko co doszło do moda będzie wyglądało tak ???????? ????????. Nawet jak wrzuciłeś potem ostateczną wersję spolszczenia to bez nowej gry się nie obejdzie bo na starych zapisach i tak będziesz miał te znaki zapytania. Ewentualnie masz może też wypakowaną gamedate moda? Bo np sobie ułatwiasz rozgrywkę i wtedy pliki z niej mogą nadpisywać po odpaleniu moda te gry. Problemy opisane tutaj, początek tematu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi