Szczepan9205 Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 @kanon1022 Wszystko jest podane w poście nr.1 w Poradach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Wiadomo w ogóle, dlaczego te wyloty następują? W misji z pijawkami w fabryce Rostok możliwość zapisu się wyłącza, ale żadnych problemów nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 @LisKotCholerka wie tak naprawdę, jedyne co wiem to to, że skrypt xr_effects z tego mini-moda powoduje problem, ale nie znam się na skryptach, aż tak żeby to rozgryźć. I tak naprawdę nie wiem nawet za co odpowiada ten skrypt dokładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 A i pytałem się, czy te nazwy broni zmieniałeś. GP 37 na HK G36, TRs 301 na LR-300 itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 @Mayer99 18 godzin temu, Mayer99 napisał(a): Lab X18 wejście na tyłach i trzeba otworzyć drzwi. o tych drzwiach mówisz? innych nie znalazłem na tyłach tzn one są jakoś z boku, na tyłach to nic nie ma oprócz pustych hal, trza mieć jakiś klucz coś? możesz coś więcej napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 (edytowane) Są zmienione ogólnie, a problem jest jedynie przy opisie granatnika…te opisy. @cez137 a widzisz niebieskie kółeczko na mapce swojej…? Ciepło, cieplutko, gorąco!!!! Edytowane 22 Listopada 2023 przez Mayer99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 @Mayer99 no wiadomo że jest kółeczko ale myślałem że ono pokazuje ogólnie ten cały kompleks, z resztą byłem tam i nic tam nie ma, nie wiem co robię nie tak, jakaś ślepota czy co? czyżbym za często chodził w noktowizorze i się jej nabawiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 (edytowane) @cez137 To kółko nie naprowadza na wielką dziurę w podłodze? Musisz tam wleźć. Gorzej to mi chyba ta misja z atakami mutantów nie mogła się potoczyć. Trzy razy musiałem powtarzać z powodu braku amunicji, a do tego za trzecim razem nadeszła emisja. Kontroler wszedł do budynku, a po każdym jego zranieniu ekran się strasznie gibie, a wszędzie nasi więc nie mogłem potraktować go serią. Na szczęście jakoś się udało. Spoiler Edytowane 22 Listopada 2023 przez LisKot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 @LisKot w życiu bym nie pomyślał że do X18 wchodzi się przez anomalię, ja właśnie myślałem żeby tam nie wchodzić Szukam papierów w x18, mam już 3, ile ich tam jest? bo w podstawce to chyba 4 było jak dobrze kojarzę, bo szukam tego czwartego już z godzinę, chyba wszystko już przeszukałem i zachodzę w głowę, bo może jest tylko 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Może ktoś coś wie o mapie z anomaliami z wersji 1.4008?? Arty są właśnie w tych anomaliach, skrzynkach albo jakoś losowo…W moim przypadku jednak te anomalie, które odkryłem tworzą ciagle te same artefakty…Trochę lipton… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 To laboratorium nie było takie złe. Tylko ten ostatni burer był całkiem mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 23 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 @LisKotWybacz, przeoczyłem wczoraj twoje pytanie o nazwy broni, ale tak - dziś rano to poprawiłem 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 (edytowane) @Szczepan9205 Łap więc trzy kolejne. Spoiler Edytowane 23 Listopada 2023 przez LisKot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Ja właśnie w nocy przeszedłem Lab x10…Ahoj przygodo! Porobiłem trochę sidequest’ów i uzbierałem mamonę na Skat’a 10. Z widoku 3 osoby czekała mnie nie lada niespodzianka 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 @Mayer99 Nie wiem, czy byłeś już na Obrzeżach, ale jak dotąd wszyscy są neutralni. Łukasz też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 23 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 @LisKotHmm to "Okej, do zobaczenia!" to już w 1.4007 było i w sumie nie wiem jakby to poprawić bo skoro w oryginalnym tekście tak było no to tłumacze też tak przetłumaczyli... Drugi babol już poprawiłem, a co do trzeciego to coś Ci się źle wyświetliło w samej grze bo masz jakąś wielką spację między Za tak długie, a spacery - w pliku tekstowym jest normalnie "burer ekshibicjonista. Zazwyczaj nie nosi ubrań i żyje na powierzchni. Za tak długie „spacery” płacę z góry." Czasami się zdarzają takie szopki w Stalkerze, że a to tu coś utnie, a to tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Rzeczywiście w pliku jest dobrze. Ciekawe, dlaczego tak się wyświetliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 @Mayer99 A jednak to ten kombinezon. Nie wiem, jak to się stało, że go zdobyłem, a nie dostałem powiadomienia o zadaniu. + Aktualizacja ekwipunku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 (edytowane) @LisKot Chodzi Ci o kombinezon Turysty???? Ja się bujam po Outskirts za Skat10 i SR25 i były to dobre decyzje :P... Kilka misji pobocznych i wbijam do Lab X7. Strasznie silne te oddziaływania w Przedmieściach, naebia jak po lsd :P. Skąd Amigo masz Bulldoga? I co to za arty 2x pierwsze z lewej i ostatni z prawej? Mój szit: Edytowane 23 Listopada 2023 przez Mayer99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 @Mayer99 Tak, chodziło jednak o kombinezon turysty. Godzinę temu, Mayer99 napisał(a): Strasznie silne te oddziaływania w Przedmieściach, naebia jak po lsd Na szczęście w hełmie psi chociaż nie zadaje obrażeń. Ja to już wyłączyłem to dziadostwo. Nie wiedziałem, że te fantomy kontrolerów można zabijać i dopiero po wyłączeniu instalacji je wytłukłem. xd Godzinę temu, Mayer99 napisał(a): Skąd Amigo masz Bulldoga? Od powinności za zadania. A jakie arty? 2 pierwsze powinieneś już znać. Sidor 1 chciał. Nigdy mu nie oddałem i nie żałuję. Artefakt "Róg" Bardzo dobry artefakt. Pierwszą sztukę mam prawie od początku. Co to za art na końcu zaraz ci podam. Tak wgl to dostałem parę z tych artów za pracę dla wolności. Te 2 ostatnie (na pasku) były najlepsze. Spoiler Trochę słaby xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 (edytowane) @Szczepan9205; w opcjach pod mapowaniem klawiszy pod „B” jest pozostałość w autach - odpal silnik. W tym buildzie „B” to przetarcie szybki hełmu od kropli deszczu. Może ktoś nie wie…?🤷🏼 Edytowane 24 Listopada 2023 przez Mayer99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 (edytowane) @Mayer99 Nie mówisz o tym? Poprawił to już. W tym zawarta jest poprawka tego opisu. @Szczepan9205 Liczy się to jako błąd? Są tam jeszcze dwie "bagienne bestie". Spoiler Edytowane 24 Listopada 2023 przez LisKot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 24 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 @LisKot Właśnie sam nie wiem czy klasyfikować to jako błąd bo zajrzałem przed chwilą w plik gdzie jest tekst do tych statystyk i co ciekawe nie ma tam ani tego dog_weak_2, ani tego kontrolera z dołu listy - ani w rosyjskiej translacji, ani w angielskiej - czemu? Nie mam pojęcia, ale rzucę okiem jeszcze raz jutro bo o jeśli pamięć mnie nie myli to właściwe pliki, które się aplikują do tej wersji moda są w którymś z archiwów .xdb w folderze mods, a ja mam wypakowaną gametadę z archiwów .db z innego folderu i do tamtych plików zajrzałem - dosłownie teraz mi się przypomniało i chyba w tych .xdb jest tekst do tych linijek - jak będzie to jutro to uzupełnię i dorzucę do poprawek, a jak nie no to nie wiem 😛 Z tymi bagiennymi bestiami masz na myśli to, że na liście są bagienne bestie, a w dialogach bagniaki? Czy, że na liście mutanty mają dopisane swoje podgatunki, a bagniaki nie mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 (edytowane) 15 minut temu, Szczepan9205 napisał(a): Z tymi bagiennymi bestiami masz na myśli to, że na liście są bagienne bestie, a w dialogach bagniaki? Czy, że na liście mutanty mają dopisane swoje podgatunki, a bagniaki nie mają? @Szczepan9205 To i to. Rzuć okiem na opis Kompasu. Wydaje mi się trochę przestarzały (A nawet jest, jak teraz sprawdziłem). I brakuje także paru spacji w nim. Są też dwa Ochłapy. Mimo tego, że to dwa całkowicie inne artefakty. Spoiler <string id="st_af_flesh_chunk_name"> <text>"Ochłap"</text> </string> <string id="st_af_giblets_name"> <text>"Ochłap"</text> </string> Edytowane 24 Listopada 2023 przez LisKot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Czy ktoś wie gdzie jest Duszman przywódca najmusów w MM? potrzebna mi jego karta do więzienia dla doktora, zlazłem już całe MM i okoliczne budy i nic nie znalazłem, powoli tracę cierpliwość, a wgl ocb z tym zadaniem z foto? gdy wszedłem na lokację dostałem tylko krótkie info żebym nie pajacował etc, ok, i jak tylko zbliżyłem się do budynku gdzie wolność prowadziła wymianą ognia z najemnikami zadanie zmieniło się na wybicie najmusów i uratowanie doktora, to tak ma być? do celi doktora właśnie potrzebna jest karta klucz którą ma Duszman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi