pikt Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 Witam! Nie mam przejścia z Dziczy do Baru. 3 razy instalowałem i za każdym razem jest to samo. Wchodzę na Dzicz i nie mam powrotu na Bar. próbowałem szukać lecz nie znalazłem przyczyny (lub nie umiałem). Przyniosłem dokumenty z X-18 dostałem zadanie na jantar do X-16 i tutaj moje granie ma koniec. Nawet byłem w X-16 lecz nie mogłem wrócić do Baru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 A jak dochodzić do skraju mapy to nie przenosi Cię do baru? Bo tam generalnie mapa trochę wariuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 Najlepiej wstaw sejwa. Może szybciej znajdzie się rozwiązanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikt Posted October 3, 2023 Author Report Share Posted October 3, 2023 Nawet przechodzę za granicę bramy na Bar a później lecę w dół. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 Kurcze już nie pamiętam ale na logikę przejście Dzicz -> Bar powinno otworzyć się fabularnie jak zrobimy questy na laboratorium x16 pod Jantarem, chyba, że po tym nie dawał nam czasem Sacharow jeszcze jakiegoś zadania, że otwierało się najpierw przejście Jantar -> Agroprom? Nie wiem czy mi się nie pomieszało coś już. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted October 4, 2023 Report Share Posted October 4, 2023 Jak dobrze pójdzie to wieczorem będę to robił to zadanie to powiem co i jak Ale to przejście powinno być otwarte i tak i tak. Jak tylko w Dziczy się znajdziesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikt Posted October 7, 2023 Author Report Share Posted October 7, 2023 Temat zamknięty. Na Jantarze musiałem zrealizować zadanie na złapanie 5 myszek i oddanie narzędzia do znalezienia kasety. Wówczas na powrocie przeszedłem do Baru. Porąbane to trochę ale gra to gra.😃 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts