tybet64 Posted November 3, 2023 Report Share Posted November 3, 2023 Witam. Mam wieeeelki problem i potrzebuję pomocy. Przez głupotę zepsułem sobie system i musiałem instalować wszystko od nowa. Niestety gdzieś podziałem sterowniki do myszy AULA Reaper G20 a w necie nigdzie ich nie ma, nawet na stronie firmy. Do różnych modów miałem poustawiane a teraz nic nie mogę ustawić. Może ktoś ma płytkę to prosił bym o obraz dysku albo coś takiego. POMOCY PROSZĘ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted November 3, 2023 Report Share Posted November 3, 2023 Nie wiem czy to pomoże ale.... Znalazłem taką paczkę stery+soft i można wypróbować: Tylko przy instalacji chce tworzyć ścieżkę z chińskimi krzaczkami więc lepiej utworzyć sobie własny folder: https://drive.google.com/file/d/1Ti2rbDTWPcLLyVK9kN7SPY6DQGgA1Dvq/view?usp=sharing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tybet64 Posted November 4, 2023 Author Report Share Posted November 4, 2023 Niestet to nie to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted November 4, 2023 Report Share Posted November 4, 2023 @tybet64 a w driverach na stronie producenta byłeś? Są dwa downloady: dla chińczyków i reszty śwaiata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tybet64 Posted November 4, 2023 Author Report Share Posted November 4, 2023 (edited) Niestety nie ma tam do niej sterowników.A pamiętam że miałem ściągnięte skądś bo miałem folder ze sterownikami a nie był to obraz dysku tylko z netu. Teraz szukam i nic. A bez tego programu to ta mysz jest tak jak zwykła. Załatwione. Znalazłem na jakiejś Indonezyjskiej stronie i pod inną nazwą.. I pod taką nazwą sterowniki były. Nazywa się nie G20 tylko H512 a zdjęcia nie było. Dopiero właśnie w Indonezji się znalazło. Ale poszukiwania od 1 listopada.Jakby ktoś jeszcze szukał to jest tu AULA G20 to H512 Wszystkim dziękuję. Edited November 4, 2023 by tybet64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts