tybet64 Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Witam. Mam wieeeelki problem i potrzebuję pomocy. Przez głupotę zepsułem sobie system i musiałem instalować wszystko od nowa. Niestety gdzieś podziałem sterowniki do myszy AULA Reaper G20 a w necie nigdzie ich nie ma, nawet na stronie firmy. Do różnych modów miałem poustawiane a teraz nic nie mogę ustawić. Może ktoś ma płytkę to prosił bym o obraz dysku albo coś takiego. POMOCY PROSZĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Nie wiem czy to pomoże ale.... Znalazłem taką paczkę stery+soft i można wypróbować: Tylko przy instalacji chce tworzyć ścieżkę z chińskimi krzaczkami więc lepiej utworzyć sobie własny folder: https://drive.google.com/file/d/1Ti2rbDTWPcLLyVK9kN7SPY6DQGgA1Dvq/view?usp=sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 4 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Niestet to nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 @tybet64 a w driverach na stronie producenta byłeś? Są dwa downloady: dla chińczyków i reszty śwaiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 4 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 (edytowane) Niestety nie ma tam do niej sterowników.A pamiętam że miałem ściągnięte skądś bo miałem folder ze sterownikami a nie był to obraz dysku tylko z netu. Teraz szukam i nic. A bez tego programu to ta mysz jest tak jak zwykła. Załatwione. Znalazłem na jakiejś Indonezyjskiej stronie i pod inną nazwą.. I pod taką nazwą sterowniki były. Nazywa się nie G20 tylko H512 a zdjęcia nie było. Dopiero właśnie w Indonezji się znalazło. Ale poszukiwania od 1 listopada.Jakby ktoś jeszcze szukał to jest tu AULA G20 to H512 Wszystkim dziękuję. Edytowane 4 Listopada 2023 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi